Irina Begu a avut o misiune foarte dificilă la turneul din capitala Cehiei. Clasată pe locul 82 WTA, Irina a început meciul cu elvețianca Leonie Kung ieri, însă din cauza întunericului, partida a fost întreruptă după un set câștigat de adversară, cu scorul de 7-6 (3). Azi, partida s-a reluat, iar Irina a revenit și s-a impus dramatic după trei orei și 30 de minute de joc, scor 6-7, 7-5, 7-6 (7).
În sferturile de finală, Irina Begu o va întâlni pe Sara Sorribes Tormo, locul 84 WTA. Dacă va trece de jucătoarea din Spania, Irina ar putea da în semifinale chiar peste Simona Halep, care va juca azi în compania polonezei Magdalena Frech. Până acum, Irina a trecut la Praga de Anastasija Sevastova, pe care a învins-o în două seturi scurte, scor 6-2, 6-2.
Transylvania Open
Irina Bara a câștigat duelul 100% românesc al zilei la Transylvania Open, în fața Irinei Begu
ACUM 16 ORE

România, cu două reprezentante în sferturile de finală de la Praga

România a rămas azi cu doar două reprezentante pe tabloul de la Praga, după ce Ana Bogdan a fost nevoită să abandoneze în meciul cu Kristyna Pliskova. Românca a început foarte bine meciul, a condus cu 5-1, dar când adversara a pus o scurtă, Ana s-a grăbit la fileu și a suferit o accidentare care a pus capăt aventurii ei în Cehia.
Transylvania Open
Emma Răducanu, Irina Begu și Jaqueline Cristian debutează azi la Transylvania Open! Programul zilei
ACUM 21 ORE
Tenis
Românii s-au înghesuit să o vadă pe Emma Răducanu la antrenament. Discurs superb în română
24/10/2021 LA 15:50