Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene nemaivăzute în tenis! Ce i-au făcut chinezii rusoaicei Samsonova la Zhengzhou, după meciul din optimi

Irina Aldea

Publicat 12/10/2023 la 14:13 GMT+3

Liudmila Samsonova a fost în mod surprinzător eliminată în optimi la Zhengzhou, în China, de către Laura Siegemund. Rusoaica a fost asaltată de fanii chinezi după meci într-un mod inedit. Aceștia au trimis mingii uriașe pe teren pentru a fi semnate cu autograful celei de-a 16-a jucătoare a lumii.

Liudmila Samsonova, Zhengzhou

Credit imagine: Twitter

Liudmila Samsonova, a 16-a jucătoare a lumii și a 11-a favorită a turneului de 500 de puncte de la Zhengzhou, a fost în mod surprinzător eliminată încă din optimile de finală. Laura Siegemund, ocupantă a locului 113 WTA, a învins-o pe rusoaică în trei seturi, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-1, după două ore și 19 minute de joc.
Samsonova, care a disputat marea finală la Beijing, nu a reușit să mențină același nivel ridicat de joc și la Zhengzhou, astfel că nu a rezistat decât un meci, fiind învinsă în optimi. Totuși, fanii chinezi au venit în număr mare la partida rusoaicei, pe care au susținut-o pe tot parcursul meciului disputat în compania Laurei Siegemund.
CITEȘTE ȘI:

Ce i-au făcut chinezii rusoaicei Samsonova la Zhengzhou

Nerăbdători, suporterii din China au încercat cu orice preț să obțină autograful sportivei din Rusia. La Zhengzhou, tribunele sunt așezate destul de departe și mai sus față de nivelul terenului de joc, iar din acest motiv, Samsonova nu a putut semna autografe. Cu un gest nevinovat, fără a se aștepta la ce a urmat, rusoaica le-a spus fanilor să-i arunce mingi și alte lucuri pentru a le semna.
Fanii chinezi nu s-au lăsat așteptați și au început să arunce pe teren cu mingi uriașe și diferite alte obiecte pentru a fi semnate de sportivă. A urmat o ploaie de obiecte aruncate haotic pe teren, moment în care Samsonova a început să râdă copios, în ciuda înfrângerii încasate. Momentul cu pricina a ajuns rapid viral pe rețelele de socializare.
Turneul ATP 1000 de la Shanghai se desfășoară în perioada 4-15 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo