Mai multe partide de la Campionatul European de volei feminin se vor disputa la Cluj în această vară. Sala are o capacitate de 10.000 de locuri.
"Cluj-Napoca se numără printre cele patru oraşe organizatoare ale turneului final al Campionatului European feminin de volei din acest an. Cum competiţia se apropie cu paşi repezi, la finalul săptămânii trecute o delegaţie a Confederaţiei Europene de Volei (CEV) a fost prezentă în oraşul de la poalele Feleacului pentru a inspecta condiţiile de cazare şi sala BTarena.
Condusă de vicepreşedintele CEV, Lubor Halanda, delegaţia forului continental a mai fost compusă din croata Maja Poljak (de patru ori câştigătoare a Ligii Campionilor), care acum lucrează la CEV şi care coordonează întreg evenimentul sportiv din luna august, dar şi din doi jurnalişti de la EuroVolley TV. Gazdele lor au fost preşedintele Federaţiei Române de Volei, Adin Cojocaru, vicepreşedintele forului, Oana Sîrb, secretarul general al federaţiei, Constantin Ispas şi responsabila cu relaţiile internaţionale din cadrul FRV, Gabriela Bulgariu.
Volei
Serbia și-a păstrat titlul mondial. În finală a trecut de Brazilia cu 3-0!
16/10/2022 LA 06:48
În cadrul inspecţiei, s-a procedat la verificarea hotelurilor în care se vor caza sportivii si oficialii, punându-se accent pe respectarea Regulamentului de Igienă al CEV. Toate hotelurile vizitate au corespuns nivelului solicitat", a informat într-un comunicat Federația Română de Volei.
Campionatul European de volei va avea loc între 18 august și 4 septembrie în acest an.
Meciurile din faza grupelor se vor juca la Belgrad, Plodviv, Zadar și Cluj-Napoca (Grupa D). La Cluj se vor juca 15 meciuri între 18 și 25 august.
Volei
Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște și-au aflat grupele în Liga Campionilor!
16/09/2022 LA 20:17
Volei
Giani Crețu, antrenorul anului în voleiul european! A primit titlul în această seară
16/09/2022 LA 19:05