După bronzul cucerit în proba regină a atletismului, Shericka Jackson (27 de ani) pornea încrezătoare în seriile de la 200 de metri, unde era din nou cotată cu șanse bune de a obține o medalie.
Sprintera din Jamaica a alergat perfect și părea că va ocupa lejer poziția a 2-a în seria sa, care o ducea în semifinale, dar aceasta a încetinit inexplicabil și a fost depășită de 2 sportive la finish, terminând seria pe locul 4. În urma desfășurării tututror seriilor a rămas în afara primelor 24 locuri, având un timp cu numai 4 miimi de secundă mai slab decât ultima sportivă calificată în semifinale.
Olympic Games
Medaliata de la Tokyo care a învins cancerul, gest superb pentru un băiețel cu probleme la inimă
17/08/2021 LA 13:29

Shericka Jackson, criticată dur de fani

Gestul atletei jamaicane a uimit comentatorii televiziunilor, mai ales că aceasta nu a acuzat vreo accidentare: "Shericka Jackson făcea doar jogging - ce naiba? De ce să ne asumăm astfel de riscuri?", a spus comentatorul de la BBC văzând cum s-au desfășurat lucrurile.
Fanii nu au iertat-o nici ei pe Jackson, aceștia taxându-i atitudinea delăsătoare din finalul cursei, care a costat-o enorm pe sportivă.
"A fost una dintre cele mai prostești prestații din toate timpurile. Medaliata cu bronz de la 100 de metri, eliminată de la 200 de metri pentru că a încercat să pară dezinvoltă", a scris un fan pe Twitter.
"Nu știu ce a fost asta. E greu de explicat o astfel de alergare. Pur și simplu a făcut jogging", a completat un alt fan.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Probleme pentru britanici! Un atlet din echipa de 4x100 a picat testul antidoping
13/08/2021 LA 09:22
Olympic Games
Tokyo 2020 | Cele mai importante faze din competiția de atletism de la Jocurile Olimpice
09/08/2021 LA 11:42