Deținătorul recordului mondial Armand Duplantis, dublul campion mondial Sam Kendricks și campionul olimpic din 2012 Renaud Lavillenie vor încerc să sară peste bara înalțată la 5 metri de cât mai multe oriu în 30 de minute într-un concurs inedit organizat.
Ultimate Garden Clash - Pole Vault Edition este susținut de Federația internațională de atletism și se va desfășura în trei locații diferite.
Atletism
Record după record! Suedezul Duplantis a corectat din nou recordul mondial la săritura cu prăjina
16/02/2020 LA 07:25
Suedezul Duplantis și-a amenajat totul în curtea casei unde se antrenează în Loussiana, americanul Kendricks are totul pregătit în grădina sa din Missiossippi, în timp ce francezul Livillenie va sări acasă, în Clermont-Ferrand.
Sunt foarte încântat că pot face asta, mai ales că adversarii mei sunt Sam și Renaud. Din moment ce ste foarte greu de prevăzut când vom avea următorul concurs sunt sigur că fiecare dintre noi se va simți bine. Aș vrea să câștig pentru că urăsc să pierd, mai ales în fața lor - Armand Duplantis
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Atletism
Povestea puştiului-fenomen de 20 de ani care tocmai a bătut recordul mondial la săritura cu prăjina
12/02/2020 LA 15:48
Atletism
Elisha Rotich, victorios în maratonul de pa Paris! Kenyanul, nou record pentru întrecerea din Franța
ACUM 6 ORE