Palacio Municipal de Deportes Vista Alegre a fost locația pentru partida de baschet masculin dintre Spania și Ucraina. Meciul nu a avut istoric, gazdele fiind superioare la toate capitolele. Doar ultimul sfert, în care Spania a rulat jucători mai puțin experimentați (câștigat de oaspeți cu 28-15) a făcut ca scorul să rămână unul cât de cât apropiat, 88-74.
Evident, evoluția sportivilor din Ucraina a fost influențată și de ce se întâmplă în țara lor, acolo unde Rusia a lansat invazia, acum 3 zile. Într-o superbă demonstrație de susținere, toți spectatorii prezenți în sală i-au ovaționat la scenă deschisă, la final, pe ucraineni, într-o tentativă de a le da energie și moral pentru a trece peste perioada extrem de dificilă.
Baschet
Meciul din NBA dintre Toronto și Indiana a fost întrerupt de un incendiu și s-a terminat fără fani
27/03/2022 LA 08:31
Spania este lider în grupă, cu 3 victorii din 3 partide, în timp ce Ucraina a suferit a doua înfrângere, după ce în noiembrie pieduse în Georgia, scor 88-83. Galben-albaștrii ocupă locul 3, peste Macedonia de Nord.
CITEȘTE ȘI:
ROMÂNIA VREA SĂ GĂZDUIASCĂ MECIURILE NAȚIONALELOR UCRAINEI! FRF A ÎNCEPUT DISCUȚIILE

Singurii jucătorii ucraineni din NBA au condamnat atacul Rusiei

Alex Len şi Sviatoslav Mihailiuk, singurii jucători ucraineni din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), au "condamnat" vineri, într-un comunicat, ofensiva rusă declanşată cu o zi înainte în ţara lor. Elina Svitolina, cea mai importantă jucătoare de tenis din Ucraina, a postat cel mai emoționant mesaj.
"O mare tragedie a avut loc în patria noastră dragă, Ucraina", au scris cei doi baschetbalişti pe reţelele de socializare, în timp ce au condamnat "categoric" războiul.
"Ucraina este un stat suveran paşnic, locuit de oameni care vor să-şi decidă propriul destin. Sperăm că acest război teribil se va termina cât mai curând posibil. Dragi compatrioţi ucraineni, rezistaţi! Puterea noastră este în unitate. Suntem cu voi!", au adăugat Len şi Mihailiuk, componenţi ai echipelor Sacramento Kings, respectiv Toronto Raptors.
Baschet
A început faza play-off-ului din NBA. Suspansul și-a făcut apariția încă de la primul meci
18/08/2020 LA 10:54
NBA
NBA | Clippers câștigă primul derby cu Lakers. Leonard, debut de vis!
23/10/2019 LA 08:15