Articol scris de Alex Masgras
După ce primele două meciuri au fost câștigate de Phoenix pe teren propriu, a venit rândul celor de la Bucks să se impună. În meciul cu numărul 4, câștigat de Bucks cu 109-103, Giannis Antetokounmpo nu a ajuns la al treilea meci cu peste 40 de puncte, dar cu cele 26 de puncte și 14 recuperări pe care le-a avut a contribuit la victoria echipei sale.
Khris Middleton, cel care este în lotul olimpic al Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, a reușit un meci mare în care a marcat 40 de puncte, fiind decisiv pentru echipa sa. De partea cealaltă, Devin Booker a reușit 42 de puncte pentru Phoenix Suns, dar greșelile din apărare i-au costat pe cei de la Phoenix, care vor reveni pe teren propriu în următorul meci. Meciul cu numărul 5 al finalei NBA se va disputa pe arena celor de la Phoenix Suns pe data de 18 iulie. Finala NBA se joacă în sistemul cel mai bun din 7.
Baschet
Charles Barkley şochează: "Vreau să fiu falit când mor, nu vreau să las nimic familiei mele"
29/11/2021 LA 08:54
Pentru Bucks, aceasta nu este prima serie începută cu stângul în acest sezon. În runda a doua a playoff-ului, echipa din Milwaukee a pierdut primele două meciuri pe terenul celor de la Brooklyn Nets, reușind apoi să revină în serie și să se califice mai departe după o victorie obținută după prelungiri în meciul cu numărul 7.

Booker, Middleton și Holiday pot rata debutul Jocurilor Olimpice

În finala NBA care se dispută în aceste zile participă și trei jucători care se află în lotul Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. În acest moment, cum seria se află la egalitate, prezența la debutul Jocurilor a lui Booker de la Suns și a lui Middleton și Holiday de la Bucks este incertă. În cazul în care seria finalei se va prelungi, meciul 7 va avea loc pe 22 iulie, în timp ce festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice va avea loc pe 23 iulie. Primul meci al americanilor la Tokyo va avea loc pe 25 iulie, în compania Franței.
Vestea că cei trei jucători nu vor fi prezenți încă de la începutul turneului olimpic nu este cea mai bună pentru Team America. Zilele acestea, americanii dispută un turneu de pregătire în Las Vegas, acolo unde au reușit o singură victorie, în fața Argentinei, după ce au pierdut primele două meciuri cu Nigeria și Argentina.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrată digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
NBA
Giannis Antetokounmpo a făcut spectacol în victoria lui Bucks contra lui LA Lakers
18/11/2021 LA 12:08
Baschet
Bucks e noua campioană a NBA, după 50 de ani! Prestație "extraterestră" pentru Giannis Antetokounmpo
21/07/2021 LA 05:01