Baschet

Michael Jordan, interviu înainte de lansarea documentarului “The Last Dance”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Basketball: Michael Jordan described his final NBA championship season with the Chicago Bulls as a “trying year.”

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
17/04/2020 la 07:08

Michael Jordan a acordat un interviu înainte de lansarea The Last Dance (Ultimul Dans), documentarul despre ultimul sezon al lui Michael Jordan la Chicago Bulls.

În vârstă de 57 de ani, Michael Jordan a acordat de curând un interviu pentru Good Morning America înainte de lansarea documentariului lui, The Last Dance, în care a vorbit de acasă, din autoizolare.

Sunt în carantină aici, în Florida, alături de soția mea și de cei doi copii ai mei. Stau în contact cu ceilalți trei copii prin telefon. Familia mea este bine, frații și surorile mele sunt bine de asemenea. Suntem binecuvântați, mai ales în situația care este în New Orleans, în contextul acestei tragedii prin care America trece acum, prin care întreaga lume trece.
Baschet

Sabrina Ionescu, OUT pentru o lună după accidentarea horror de sâmbătă! Verdictul medicilor

03/08/2020 LA 06:37
Toți încercam să ne bucurăm de acel an pentru că știam că se va încheia la un moment dat. Phil Jackson a început acel an spunându-ne că este ultimul dans, așa că l-am perceput ca și cum ar fi fost ultimul dans. Știam că se va termina totul, dar ne-am concentra pe cum se va încheia, fiindcă am vrut să fie un sezon de neuitat.
Veți vedea multe lucruri pe care oamenii le-au uitat, au uitat cum era înainte de era social media. Ceea ce oamenii vor învăța, iar copiii mei râd când văd asta, însă noi foloseam timbre poștale în acele vremuri. Trebuia să iei viața în piept așa cum venea, în fiecare zi învățai despre aspectul educational, petreceai timp cu prietenii și familia, nu era prin telefon, exista cu adevărat prezența cuiva și ne scriam scrisori. Mama îmi trimitea scrisori. E ceva rușinos acum, dar atât de liniștitor atunci. Trecea timp până să-i scriu cât de mult o iubeam, ce aveam eu nevoie să fac la facultate.
Până în acel moment, nimeni nu știa cine sunt – în afara universității – eram cunoscut drept Mike Jordan. Când am reușit acel coș, tot numele meu a devenit Michael Jordan. Cred că a rezonat cu multă lume din afara UNC și am început să mă prind de acest nume – pentru toate succesele care au venit de-a lungul carierei mele. A fost parte din mine. Întotdeauna am tranfosrmat lucrurile negative în ceva pozitiv – pe asta am luat-o de la părinții mei.

Interviu cu Michael Jordan înainte de lansarea documentarului

00:03:48

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Baschet

Jonathan Isaac, primul baschetbalist din NBA care refuză să îngenuncheze la imn. Motivația gestului

01/08/2020 LA 13:33
Baschet

VIDEO | Sabrina Ionescu s-a accidentat grav. Mesajul de încurajare primit de la Lebron James

01/08/2020 LA 08:44
Subiecte asemănătoare
BaschetMichael Jordan
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol