Baschet
NBA

Dennis Rodman șochează din nou: ”Scottie Pippen era mai bun decât LeBron James!”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Dennis Rodman, Michael Jordan și Scottie Pippen, 1998

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
11/05/2020 la 07:24

Dennis Rodman este un mare fan al lui Scottie Pippen și consideră că fostul său coechipier de la Chicago Bulls nu a fost apreciat la adevărata sa valoare.

Într-un interviu recent acordat celor de la ESPN, Rodman a declarat că dacă LeBron James, cel considerat marele rival al lui Michael Jordan în disputa privind cine este cel mai mare baschetbalist din istorie, ar fi jucat în anii 1990, Pippen ar fi fost mai bun.

”La acea vreme, oamenii vorbeau de Larry Bird ca fiind cel mai bun. Era un mare baschetbalist, dar nu putea juca pe mai multe poziții ca Scottie. Nu era destul de agil. Cred că oamenii nu-și dau seama ce făcea Scottie în 1991. A revoluționat poziția pe care juca. Toți jucătorii de azi ar trebui să îi mulțumească lui Scottie Pippen. Jucători precum Kevin Durant ar trebui să spună: ”Wow, uite ce ai făcut pentru noi”. Scottie putea să arunce, să se apere, să recupereze”, a declarat Rodman.

NBA

Faza zilei: Dennis Rodman a confundat un fotbalist italian cu o femeie!

IERI LA 12:32

”Dacă Lebron ar fi jucat în anii 90, tot aș spune că Scottie Pippen e al doilea cel mai bun jucător după Michael”, a continuat Rodman, care

a precizat într-un alt interviu recent că în perioada în care Jordan a absentat din lumea baschetului pentru a juca baseball, Pippen a preluat poziția de cel mai bun din lume.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

NBA

Jordan, acuzat din nou că a mințit în documentarul The Last Dance: "Așa ceva nu s-a întâmplat!”

30/05/2020 LA 14:53
NBA

NBA pune la cale o revenire la mijlocul lunii iulie cu meciuri doar la Disney World Resort

24/05/2020 LA 06:45
Subiecte asemănătoare
BaschetNBA
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

NBA

Faza zilei: Dennis Rodman a confundat un fotbalist italian cu o femeie!

IERI LA 12:32

Ultimele videoclipuri

Baschet

#DORdeSPORT Interviu cu Vlad Moldoveanu

00:22:31

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe