Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Rodman șochează din nou: ”Scottie Pippen era mai bun decât LeBron!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/05/2020 la 09:45 GMT+3

Dennis Rodman este un mare fan al lui Scottie Pippen și consideră că fostul său coechipier de la Chicago Bulls nu a fost apreciat la adevărata sa valoare.

Dennis Rodman, Michael Jordan și Scottie Pippen

Credit imagine: Getty Images

Într-un interviu recent acordat celor de la ESPN, Rodman a declarat că dacă LeBron James, cel considerat marele rival al lui Michael Jordan în disputa privind cine este cel mai mare baschetbalist din istorie, ar fi jucat în anii 1990, Pippen ar fi fost mai bun.
”La acea vreme, oamenii vorbeau de Larry Bird ca fiind cel mai bun. Era un mare baschetbalist, dar nu putea juca pe mai multe poziții ca Scottie. Nu era destul de agil. Cred că oamenii nu-și dau seama ce făcea Scottie în 1991. A revoluționat poziția pe care juca. Toți jucătorii de azi ar trebui să îi mulțumească lui Scottie Pippen. Jucători precum Kevin Durant ar trebui să spună: ”Wow, uite ce ai făcut pentru noi”. Scottie putea să arunce, să se apere, să recupereze”, a declarat Rodman.
”Dacă Lebron ar fi jucat în anii 90, tot aș spune că Scottie Pippen e al doilea cel mai bun jucător după Michael”, a continuat Rodman, care
a precizat într-un alt interviu recent că în perioada în care Jordan a absentat din lumea baschetului pentru a juca baseball, Pippen a preluat poziția de cel mai bun din lume.
Player's Cut - luni, 11 mai
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo