articol de Ales Masgras
După ce aveau un avantaj de 2-1 după primele trei meciuri ale seriei, dar și după vestea că Trae Young de la Atlanta Hawks nu va fi disponibil pentru meciul 4, Bucks mergea încrezătoare în Atlanta.
Chiar și așa, Bucks a avut un meci greu, scorul după primele două sferturi fiind 51-38 pentru Hawks. Lovitura a venit însă în sfertul al treilea, atunci când Giannis a sărit în încercarea de bloca un dunk al lui Clint Capella, dar a aterizat prost pe piciorul stâng.
NBA
Frații Antetokoumpo au scris istorie în NBA! S-a mai întâmplat o singură dată asta
01/04/2021 LA 09:07
În urma efectuării unui RMN, se va stabili gravitatea accidentării lui Giannis. Mai multe surse de peste ocean spun că membri ai staff-ului celor de la Bucks se tem de o ruptură de ligamente sau de menisc.
Accidentarea lui Giannis a venit la scorul de 62-52 pentru Atlanta Hawks, echipa din Georgia reușind să câștige partida cu scorul de 110-88.
Astfel, după primele patru meciuri ale finalei Conferinței de Est din NBA, scorul este 2-2. Rămâne de văzut cum va evolua seria fără Giannis Antetokounmpo la Bucks și cât de gravă este accidentarea acestuia. Meciul 5 al seriei se va disputa pe 2 iulie, în Milwaukee.

Phoenix Suns, la o victorie de finala NBA

În cealaltă finală de conferință, Phoenix Suns conduce seria cu Los Angeles Clippers cu scorul de 3-2 și mai are nevoie de o singură victorie pentru a ajunge în finala NBA.
Echipa lui Monty Williams a avut 3-1 în această serie și putea să își asigure calificarea în finală încă din meciul 5 pe care l-a disputat pe teren propriu, dar echipa din California a reușit să se impună cu scorul de 116-102.
Meciul 6 al finalei Conferinței de Vest din NBA se joacă în această noapte, la Los Angeles.
În cazul în care cei de la Clippers vor reuși să câștige, meciul 7 se va disputa pe terenul celor de la Phoenix Suns.
NBA
Cea mai frumoasă poveste de dragoste: Kobe Bryant și baschetul
26/01/2021 LA 10:34
NBA
De ce noul sezon din NBA va fi cel mai atipic din istoria competiției
22/12/2020 LA 18:15