Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jordan, acuzat din nou că a mințit în documentarul The Last Dance: "Așa ceva nu s-a întâmplat!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 30/05/2020 la 17:17 GMT+3

Michael Jordan a fost din nou acuzat că a mințit în documentarul The Last Dance. De data aceasta acuzațiile au venit de la actualul antrenor al celor de la Golden State Warriors, Steve Kerr.

Michael Jordan reușește un slam dunk sub privirile lui Karl Malone

Credit imagine: Getty Images

Steve Kerr a afirmat la podcastul Green Light al lui Chris Long că Michael Jordan a mințit atunci când a spus că și-a cerut scuze după conflictul dintre cei doi de la antrenamente.
”Am o altă opinie despre acel episod. Îmi amintesc că Phil Jackson a trebuit să se ducă în biroul lui pentru a vorbi la telefon și atunci s-a întâmplat totul. Și Phil s-a întors și a văzut ce s-a întâmplat. Îmi amintesc că a venit la mine și mi-a spus: ”Trebuie să repari asta”. Iar eu i-am răspuns: ”Ochiul meu sau relația mea cu Michael?”, a subliniat Kerr.
În timpul unor antrenamente ale celor de la Bulls, Phil Jackson a acordat câteva decizii în favoarea adversarilor lui Jordan iar în ochii lui MJ aceste decizii au fost greșite. Așa că Jordan s-a hotărât să îi arate lui Jackson ”ce înseamnă cu adevărat un fault”.
”Abia ăsta e un fault!”, a strigat Jordan iar totul s-a încheiat cu un conflict cu Kerr, ambii schimbând câteva lovituri cu pumnul.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo