Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

NBA | Demonstrația de forță a lui Clippers. Golden State Warriors, fără replică

Ion Alexandru

Actualizat 25/10/2019 la 09:53 GMT+3

Los Angeles Clippers arată ca o echipă care este pregătită să câștige titlul NBA în acest sezon. Doc Rivers a turat motoarele încă din primele meciuri, iar victoriile clare cu Lakers și Golden State sunt motivul pentru care Leonard visează deja la al doilea trofeu consecutiv.

Leonard, Clippers

Credit imagine: Getty Images

112-102 cu Lakers și 141-122 cu Golden State Warriors. LA Clippers a început excelent acest sezon. În fața lui LeBron James, Kawhi Leonard a fost numărul 1 de la Clippers, dar cu Golden State a fost nevoie de un efort colectiv mult mai mare. 141 de puncte a reușit echipa lui Doc Rivers, iar cel mai bun marcator a terminat meciul cu doar 22 de puncte și aceste este Lou Williams. Asta înseamnă că echipa a contat mai mult decât vedeta.

Start lansat fără Paul George

Înaintea debutului în acest sezon, Clippers și-a prezentat noile staruri. Leonard a pozat cu un zâmbet larg pe față alături de Paul George, iar parteneriatul lor era anunțat ca garanție a succesului. Înspăimântător pentru rivali este că echipa californiană a obținut aceste două succese, pe cât de convingătoare pe atât de dătătoare de speranțe pentru fani, fără unul dintre cei doi. Paul George va lipsi cel puțin în primele 20 de meciuri ale sezonului. Fostul campion NBA cu Miami Heat, alături de LeBron în 2012 și 2013, Chris Bosh era convins înaintea sezonului că accidentarea lui Paul George va cântări mult mai mult.
Într-un alt meci tare al nopții, Milwaukee Bucks a învins pe Houston Rockets cu 117-111. Westbrook (24 pct) și Harden (19 pct) nu au putut învinge una dintre marile forțe ale Estului. Giannis Antetokounmpo a terminat meciul cu 30 de puncte și a fostr cel ami bun om de pe teren.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo