”Numai minciuni în așa-zisul documentar!” Declarații acide de la un fost coleg al lui Michael Jordan

Vlad Dumitrescu

Actualizat 20/05/2020 la 15:57 GMT+3

Horace Grant, care a câștigat trei titluri alături de Michael Jordan cu Chicago Bulls, a declarat că documentarul The Last Dance a fost editat pentru a-i face lui Jordan o imagine mai bună. Unii critici au observat că documentarul a fost co-produs de una din companiile lui MJ.

Michael Jordan a lucrat ca ospătar în timpul liceului

Credit imagine: Getty Images

”Aș spune că documentarul a fost distractiv, dar noi știm, cei care am jucat cu el, că 90% nu este adevărat, nu este de fapt realitatea. Nu a fost real - pentru că la multe din lucrurile pe care el le-a spus colegilor, ei i-au răspuns. Dar părțile astea au fost scoase din documentar, din așa-zisul documentar”, a afirmat Grant pentru ESPN.
”Simțea că poate să mă domine, dar greșea. Pentru că mereu când m-a atacat, l-am atacat și eu. Dar în ceea ce îi privește pe Will Perdue, Steve Kerr și Scott Burrell... mi se rupea inima. Să vezi un tip, un lider, să îi atace așa. Înțeleg că la antrenamente trebuie să insiști, dar să lovești cu pumnii colegii și lucruri de acest gen... Și să îi înjuri mereu, nu era nevoie”, a adăugat el.
În documentar, Jordan îl acuză pe Grant că a fost o sursă pentru ”The Jordan Rules”, o carte scrisă de un jurnalist care avea informații din interiorul vestiarului celor de la Chicago Bulls.
”Minciuni, minciuni, minciuni... Dacă MJ avea ceva cu mine, hai să rezolvăm asta ca bărbații. Putem să vorbim despre asta sau putem să o rezolvăm altfel. Dar el iese în public și spune minciunile astea despre mine. Eu am fost mereu prieten cu Sam Smith (autorul cărții). Și acum suntem prieteni. Dar niciodată nu i-aș spune ceva din vestiar. El era un reporter de investigație. A avut două surse pentru carte. De ce ar crede MJ că sunt eu?”, a afirmat Grant.
”Dacă documentarul este despre o singură persoană și persoana respectivă are ultimul cuvânt privind documentarul..mai este asta un documentar? Cred că el a dovedit în acest așa-zis documentar că dacă spui ceva despre el, o să încerce să te distrugă”, a continuat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo