”Aș spune că documentarul a fost distractiv, dar noi știm, cei care am jucat cu el, că 90% nu este adevărat, nu este de fapt realitatea. Nu a fost real - pentru că la multe din lucrurile pe care el le-a spus colegilor, ei i-au răspuns. Dar părțile astea au fost scoase din documentar, din așa-zisul documentar”, a afirmat Grant pentru ESPN.
”Simțea că poate să mă domine, dar greșea. Pentru că mereu când m-a atacat, l-am atacat și eu. Dar în ceea ce îi privește pe Will Perdue, Steve Kerr și Scott Burrell... mi se rupea inima. Să vezi un tip, un lider, să îi atace așa. Înțeleg că la antrenamente trebuie să insiști, dar să lovești cu pumnii colegii și lucruri de acest gen... Și să îi înjuri mereu, nu era nevoie”, a adăugat el.
În documentar, Jordan îl acuză pe Grant că a fost o sursă pentru ”The Jordan Rules”, o carte scrisă de un jurnalist care avea informații din interiorul vestiarului celor de la Chicago Bulls.
NBA
Lovitură pentru Milwaukee Bucks! Giannis Antetokounmpo, accidentare gravă în meciul cu Hawks
30/06/2021 LA 09:39
”Minciuni, minciuni, minciuni... Dacă MJ avea ceva cu mine, hai să rezolvăm asta ca bărbații. Putem să vorbim despre asta sau putem să o rezolvăm altfel. Dar el iese în public și spune minciunile astea despre mine. Eu am fost mereu prieten cu Sam Smith (autorul cărții). Și acum suntem prieteni. Dar niciodată nu i-aș spune ceva din vestiar. El era un reporter de investigație. A avut două surse pentru carte. De ce ar crede MJ că sunt eu?”, a afirmat Grant.
”Dacă documentarul este despre o singură persoană și persoana respectivă are ultimul cuvânt privind documentarul..mai este asta un documentar? Cred că el a dovedit în acest așa-zis documentar că dacă spui ceva despre el, o să încerce să te distrugă”, a continuat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Frații Antetokoumpo au scris istorie în NBA! S-a mai întâmplat o singură dată asta
01/04/2021 LA 09:07
NBA
Cea mai frumoasă poveste de dragoste: Kobe Bryant și baschetul
26/01/2021 LA 10:34