Baschet
NBA

”Numai minciuni în așa-zisul documentar!” Declarații acide de la un fost coleg al lui Michael Jordan

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Chicago Bulls Michael Jordan during Game 3 of the NBA Finals against the Utah Jazz on June 6, 1997 at Delta Center in Salt Lake City.

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
20/05/2020 la 07:30 | Actualizat 20/05/2020 la 12:57

Horace Grant, care a câștigat trei titluri alături de Michael Jordan cu Chicago Bulls, a declarat că documentarul The Last Dance a fost editat pentru a-i face lui Jordan o imagine mai bună. Unii critici au observat că documentarul a fost co-produs de una din companiile lui MJ.

”Aș spune că documentarul a fost distractiv, dar noi știm, cei care am jucat cu el, că 90% nu este adevărat, nu este de fapt realitatea. Nu a fost real - pentru că la multe din lucrurile pe care el le-a spus colegilor, ei i-au răspuns. Dar părțile astea au fost scoase din documentar, din așa-zisul documentar”, a afirmat Grant pentru ESPN.

”Simțea că poate să mă domine, dar greșea. Pentru că mereu când m-a atacat, l-am atacat și eu. Dar în ceea ce îi privește pe Will Perdue, Steve Kerr și Scott Burrell... mi se rupea inima. Să vezi un tip, un lider, să îi atace așa. Înțeleg că la antrenamente trebuie să insiști, dar să lovești cu pumnii colegii și lucruri de acest gen... Și să îi înjuri mereu, nu era nevoie”, a adăugat el.

NBA

NBA pune la cale o revenire la mijlocul lunii iulie cu meciuri doar la Disney World Resort

IERI LA 06:45

În documentar, Jordan îl acuză pe Grant că a fost o sursă pentru ”The Jordan Rules”, o carte scrisă de un jurnalist care avea informații din interiorul vestiarului celor de la Chicago Bulls.

”Minciuni, minciuni, minciuni... Dacă MJ avea ceva cu mine, hai să rezolvăm asta ca bărbații. Putem să vorbim despre asta sau putem să o rezolvăm altfel. Dar el iese în public și spune minciunile astea despre mine. Eu am fost mereu prieten cu Sam Smith (autorul cărții). Și acum suntem prieteni. Dar niciodată nu i-aș spune ceva din vestiar. El era un reporter de investigație. A avut două surse pentru carte. De ce ar crede MJ că sunt eu?”, a afirmat Grant.

”Dacă documentarul este despre o singură persoană și persoana respectivă are ultimul cuvânt privind documentarul..mai este asta un documentar? Cred că el a dovedit în acest așa-zis documentar că dacă spui ceva despre el, o să încerce să te distrugă”, a continuat el.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

NBA

Baschetul american este în doliu! Legendarul antrenor Jerry Sloan a decedat la 78 de ani.

23/05/2020 LA 05:12
NBA

Prima pereche Air Jordan purtată de Michael Jordan a fost vândută pe o sumă record

17/05/2020 LA 20:36
Subiecte asemănătoare
BaschetNBA
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Baschet

"O minciună totală!". Cel mai mare neadevăr spus de Jordan în documentarul controversat

ACUM 11 ORE

Ultimele videoclipuri

Baschet

#DORdeSPORT Interviu cu Vlad Moldoveanu

00:22:31

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe