Articol scris de Alex Masgras
Pentru prima oară din 1993, Phoenix Suns reușește să revină în finala celui mai bun campionat de baschet din lume. Aceștia au reușit să câștige meciul 6 cu scorul de 130-103 și să câștige seria cu 4-2 în fața celor de la Los Angeles Clippers.
După ce a pierdut primele două meciuri ale seriei, fiind găsit pozitiv cu COVID-19, Chris Paul și-a condus echipa spre finala NBA în meciul cu numărul 6. Cu 41 de puncte înscrise, veteranul în vârstă de 36 de ani a făcut meciul perfect chiar în Staples Center, arena unde a jucat timp de 6 sezoane pentru Los Angeles Clippers, în perioada 2011-2017. Pentru Chris Paul, aceasta este prima finală NBA din carieră, după 16 sezoane petrecute în cel mai bun campionat de baschet din lume.
NBA
Miami Heat, calificată în Finala Conferinței de Est! Mavericks a trimis seria cu Suns în decisiv
13/05/2022 LA 07:38

Bucks și Hawks, 2-2 în finala Conferinței de Est

Phoenix Suns își așteaptă acum adversara din finala NBA. În cealaltă finală de conferință, Milwaukee Bucks și Atlanta Hawks se află la egalitate după 4 meciuri. În ultimul meci al seriei, cei de la Bucks au primit o lovitură grea. Starul echipei, Giannis Antetokounmpo s-a accidentat în sfertul al treilea al meciului 4.
După efectuarea unui RMN miercuri, se pare că Giannis a rămas cu ligamentele intacte, lucru care i-a făcut pe fanii celor de la Bucks să răsufle ușurați. Pentru următoarea partidă, Giannis Antetokounmpo a fost trecut pe lista incerților.
Meciul cu numărul 5 din finala Conferinței de Est dintre Milwaukee Bucks și Atlanta Hawks se va juca în această noapte, pe terenul celor de la Milwaukee.
NBA
S-a decernat trofeul pentru cel mai bun jucător defensiv al anului în NBA! Cine a câștigat
19/04/2022 LA 07:04
NBA
LA Lakers încheie în genunchi un sezon de coșmar! Lebron & Co au ratat matematic play-off-ul NBA
06/04/2022 LA 06:22