Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Phoenix Suns, după 28 de ani în finala NBA după ce a reușit să treacă de Los Angeles Clippers

Nicu Savin

Publicat 01/07/2021 la 10:15 GMT+3

Chris Paul, cu 41 de puncte înscrise, a condus-o pe Phoenix Suns către finala NBA în meciul cu numărul 6 din finala Conferinței de Vest din NBA

Phoenix Suns win West Conference

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Masgras
Pentru prima oară din 1993, Phoenix Suns reușește să revină în finala celui mai bun campionat de baschet din lume. Aceștia au reușit să câștige meciul 6 cu scorul de 130-103 și să câștige seria cu 4-2 în fața celor de la Los Angeles Clippers.
După ce a pierdut primele două meciuri ale seriei, fiind găsit pozitiv cu COVID-19, Chris Paul și-a condus echipa spre finala NBA în meciul cu numărul 6. Cu 41 de puncte înscrise, veteranul în vârstă de 36 de ani a făcut meciul perfect chiar în Staples Center, arena unde a jucat timp de 6 sezoane pentru Los Angeles Clippers, în perioada 2011-2017. Pentru Chris Paul, aceasta este prima finală NBA din carieră, după 16 sezoane petrecute în cel mai bun campionat de baschet din lume.

Bucks și Hawks, 2-2 în finala Conferinței de Est

Phoenix Suns își așteaptă acum adversara din finala NBA. În cealaltă finală de conferință, Milwaukee Bucks și Atlanta Hawks se află la egalitate după 4 meciuri. În ultimul meci al seriei, cei de la Bucks au primit o lovitură grea. Starul echipei, Giannis Antetokounmpo s-a accidentat în sfertul al treilea al meciului 4.
După efectuarea unui RMN miercuri, se pare că Giannis a rămas cu ligamentele intacte, lucru care i-a făcut pe fanii celor de la Bucks să răsufle ușurați. Pentru următoarea partidă, Giannis Antetokounmpo a fost trecut pe lista incerților.
Meciul cu numărul 5 din finala Conferinței de Est dintre Milwaukee Bucks și Atlanta Hawks se va juca în această noapte, pe terenul celor de la Milwaukee.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo