Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dramă totală în play-off-ul din NBA! Lakers au pierdut de la +20 meciul doi din seria cu Nuggets

Nicu Savin

Actualizat 23/04/2024 la 10:31 GMT+3

Los Angeles Lakers a ratat o șansă uriașă de a egala în seria cu Denver Nuggets din sferturile Conferinței de Vest din NBA. LeBron James & Co au condus și la 20 de puncte pe terenul campioanei, dar în final au pierdut dramatic, după un coș marcat de Jamal Murray pe sirenă (101-99).

LeBron James et les Lakers laissent échapper la victoire à Denver - 22/04/2024

Credit imagine: Getty Images

Play-off din NBA a început de câteva zile, iar cel mai dramatic meci de până acum s-a jucat în Ball Arena din Denver, între campioana en-titre și Los Algeles Lakers. Nuggets au câștigat fără probleme primul meci al seriei (114-103), dar cel de-al doilea a fost mult mai echilibrat și suspansul a planat până în ultima secundă.
Cei de la Lakers au jucat imperial mai bine de o repriză și în sfertul 3 conduceau cu 68-48, în special datorită unui Anthony Davis în zi de grație, starul terminând meciul cu 32 de puncte, 11 recuperări și două pase decisive. Aflați cu spatele la zid, cei de la Nuggets au sunat adunarea și au redus ecartul la 10 puncte la finalul sfertului 3, iar ultima parte a meciului a fost uluitoare.

Denver Nuggets a revenit de la -20 și s-a impus dramatic în meciul 2 cu LA Lakers

Nikola Jokic, autor al unui nou triple double (27 de puncte, 20 de recuperări și 10 pase decisive), și Jamal Murray au fost de neoprit în ultimele 12 minute, dar chiar și așa Denver a fost la un pas de eșec. Când mai erau doar 16 secunde de jucat scorul era egal (99-99), iar LeBron James a aruncat de 3 puncte, dar a ratat, astfel că ultimul atac le-a aparținut gazdelor. Jamal Murray și-a asumat responsabilitatea și a marcat un coș de două puncte care a adus victoria echipei sale. Canadianul a bătut sirena cu execuția sa, pentru că după ce mingea a intrat în coș mai erau doar 0,1 secunde din timpul de joc și nimic nu mai era de făcut pentru cei de la Lakers.
LeBron James & Co au ajuns la 10 înfrângeri la rând contra celor de la Denver Nuggets, ultimul succes datând din decembrie 2022. Lakers pare a avea o misiune imposibilă în a avansa în semifinalele Conferinței de Vest, dar deocamdată nimic nu e pierdut, pentru că urmează două meciuri în Los Angeles, iar evoluția de azi-noapte le-ar putea da speranțe fanilor, în ciuda eșecului greu de digerat.
În celelalte două meciuri de luni noaptea, Cleveland Cavaleries s-a impus cu 96-86 în meciul doi al seriei cu Orlando Magic (2-0 la general), iar New York Knicks s-a distanțat la 2-0 în seria cu Phaladelphia 76ers, după ce a câștigat cu 104-101. Finalul partidei din Madison Square Garden a fost de-a dreptul nebun: când mai erau 45 de secunde de jucat, oaspeții conduceau cu 101-96, dar două triple semnate de Brunson și DiVincenzo i-au adus pe Knicks în avantaj, iar Aunounoby a marcat ulterior două libere, consfințind o victorie la care puțini fani mai sperau.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo