The Last Dance a readus în prim-plan succesul avut de Chicago Bulls în anii 90 când Michael Jordan era în vârful NBA. Comparațiile dintre acesta și alți jucători precum Abdul-Jabbar, LeBron sau Kobe Bryant au reînceput astfel.
Iar Scottie Pippen, cel care a pus umărul alături de Jordan la acele triumfuri admite că Bryant s-a apropiat foarte mult de reușitele lui Jordan pe terenul de baschet. Pippen a fost unul dintre jucătorii care au fost deranjați de documentarul The Last Dance.
Scottie Pippen a vorbit la o conferință organizată de Thuzio despre admirația pe care o are pentru Kobe Bryant.
Baschet
Sabrina Ionescu, omagiu adus lui Kobe Bryant în ziua în care "Black Mamba" ar fi împlinit 44 de ani
24/08/2022 LA 10:49
"Consider că a trebuit să muncească din greu ca să fie unul dintre cei mai buni și ceea ce regret este că nu i-am spus suficient cât de bun a fost. A muncit din greu să fie ca Michael Jordan" a spus Pippen.
Există momente când privesc imagini cu el și îmi spun: <<Doamne, era mai bun ca Michael Jordan>>. A muncit din greu și a dus totul la extreme
Scottie Pippen a câștigat 6 titluri în NBA alături de Michael Jordan, însă nu a mai reușit să devină campion fără acesta, nici la Bulls, nici la Blazers. La echipa din Portland a suferit înfrângeri grele în fața unui LA Lakers cu Kobe Bryant și Shaquille O'Neal.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
NBA
Kobe Bryant ar fi împlinit astăzi 44 de ani. Povestea carierei remarcabile a lui "Black Mamba"
23/08/2022 LA 18:58
Baschet
O statuie a regretatului Kobe Bryant, amplasată pe locul unde s-a produs accidentul de elicopter
27/01/2022 LA 14:41