Baschet

"N-a avut idee în ce se bagă!" Pippen și-a ieșit din minți după ce a văzut documentarul lui Jordan

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Michael Jordan (left) and Scottie Pippen (right) keep Dennis Rodman away from the Los Angeles Lakers' Shaquille O'Neal after O'Neal pushed Rodman after a timeout was called in the fourth quarter of the 17 December game at the United Center at Chicago 1996

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
21/05/2020 la 10:08

Documentarul The Last Dance al lui Michael Jordan a stârnit multe controverse.

Horace Grant nu este singurul fost jucător de la Chicago Bulls care a fost revoltat de Michael Jordan și documentarul acestuia, The Last Dance. Conform prezentatorului ESPN Radio, David Kaplan, Scottie Pippen a fost revoltat de felul în care a fost prezentat în serie.

Al doilea episod al documentarului a prezentat cum Pippe a intrat într-o dispută contractuală cu cei de la Bulls și și-a amânat operația la gleznă până la începutul sezonului 1997/1998, aceasta ținându-l departe de teren timp de 2 luni.

NBA

Baschetul american este în doliu! Legendarul antrenor Jerry Sloan a decedat la 78 de ani.

23/05/2020 LA 05:12

Pippen, revoltat de documentar

Kaplan a dezvăluit că Scottie Pippen este "revoltat" de The Last Dance după ce Michael Jordan a spus despre el că a fost egoist în acel moment.

Pippen a simțit că până în ultimele minute din jocul 6 împotriva lui Jazz (din finala NBA din 1998) a fost vorba doar despre critici la adresa sa. Nu a știut în ceea ce se bagă

Vestea vine după ce Grant a acuzat că documentarul este departe de adevăr: "Atunci când un documentar este practic despre o singură persoană și ea are ultimul cuvânt legat de ce apare.. nu mai e un documentar" a spus Grant.

Însă regizorul The Last Dance, Jason Hehir, a răspuns la acest critici spunânc că Jordan nu a fost implicat direct în serie de 10 părți. "Nu a existat niciun moment în care Jordan sau un reprezentant al său ne-au spus să nu vorbim despre un subiect sau că e tabu. Nu a existat vreun moment în care ne-au spus să scoatem o anumită parte pentru că nu se reflectă bine asupra lui Michael" a spus Hehir pentru The Athletic.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

NBA

"Michael Jordan nu este cel mai bun. Sunt 10 ca el, acum în NBA" spune Isaiah Thomas

26/04/2020 LA 10:40
Baschet

"O minciună totală!". Cel mai mare neadevăr spus de Jordan în documentarul controversat

ACUM 11 ORE
Subiecte asemănătoare
BaschetChicago Bulls
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Baschet

"O minciună totală!". Cel mai mare neadevăr spus de Jordan în documentarul controversat

ACUM 11 ORE

Ultimele videoclipuri

Baschet

#DORdeSPORT Interviu cu Vlad Moldoveanu

00:22:31

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe