Horace Grant nu este singurul fost jucător de la Chicago Bulls care a fost revoltat de Michael Jordan și documentarul acestuia, The Last Dance. Conform prezentatorului ESPN Radio, David Kaplan, Scottie Pippen a fost revoltat de felul în care a fost prezentat în serie.
Al doilea episod al documentarului a prezentat cum Pippe a intrat într-o dispută contractuală cu cei de la Bulls și și-a amânat operația la gleznă până la începutul sezonului 1997/1998, aceasta ținându-l departe de teren timp de 2 luni.

Pippen, revoltat de documentar

NBA
Meciurile de Crăciun din NBA: Recorduri doborâte și performanțe individuale de pus în ramă
26/12/2021 LA 11:09
Kaplan a dezvăluit că Scottie Pippen este "revoltat" de The Last Dance după ce Michael Jordan a spus despre el că a fost egoist în acel moment.
Pippen a simțit că până în ultimele minute din jocul 6 împotriva lui Jazz (din finala NBA din 1998) a fost vorba doar despre critici la adresa sa. Nu a știut în ceea ce se bagă
Vestea vine după ce Grant a acuzat că documentarul este departe de adevăr: "Atunci când un documentar este practic despre o singură persoană și ea are ultimul cuvânt legat de ce apare.. nu mai e un documentar" a spus Grant.
Însă regizorul The Last Dance, Jason Hehir, a răspuns la acest critici spunânc că Jordan nu a fost implicat direct în serie de 10 părți. "Nu a existat niciun moment în care Jordan sau un reprezentant al său ne-au spus să nu vorbim despre un subiect sau că e tabu. Nu a existat vreun moment în care ne-au spus să scoatem o anumită parte pentru că nu se reflectă bine asupra lui Michael" a spus Hehir pentru The Athletic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Steph Curry scrie istorie în NBA! Ce a reușit starul lui Golden State Warriors
14/11/2021 LA 14:05
Olympic Games
10 zile până la #Tokyo | Dream Team-ul SUA 1992, cea mai puternică echipă de baschet din istorie
13/07/2021 LA 07:56