De MARIAN URSESCU
Valeria Vasnetsova (24 de ani) a povestit pe contul său de Instagram despre zilele de coșmar pe care le-a trăit după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus, în China.
Nu este singurul sportive olimpic care o vorbit despre hotelurile de carantină, descrrind mâncarea drept ”necomestibilă”.
Beijing 2022
Biatlonul la Beijing. Eroi, drame și momente pentru istorie
18/02/2022 LA 16:09
”Plâng în fiecare zi și vreau să se termine toate astea odată”, a scris Vasnetsova. La mic dejun, prânz și cină rusoaica susține că a primit aceeași mâncare, cinci zile la rând. A postat și o poză.
https://i.eurosport.com/2022/02/05/3305059.png
”Am slăbit atât de mult încât oasele picioarelor încep să se vadă. Pastele sunt singurele comestibile, dar astăzi am forțat carnea sau mai bine zis grăsimea pentru că mi-e foarte foame”, a scris rusoaica, conform Aftonbladet.
Vasnețova este pregătită să piardă Jocurile Olimpice, după ce a fost testată pozitiv la sosirea la Beijing. Acum vrea doar să se întoarcă în Rusia. ”Practic dorm toată ziua pentru că nici măcar nu mă pot da jos din pat. Mă doare stomacul, sunt foarte palidă și am cearcăne mari în jurul ochilor. Vreau doar să se termine asta!”.

Vorbești cu oameni de plastic

Și norvegianul Jarl Magnus Riiber, calificat în proba de combinată nordică, depistat și el pozitiv cu coronavirus, a declarant într-o conferință de presă că a fost transportat precum ”o bombă de infecție”. ”Te urci într-o mașinî în care miroase doar a clor, te întâlnești și vorbești cu oameni acoperiți tot în plastic.
Kim Meylemans, o sportivă din Belgia, a povestit și ea, în lacrimi, tratamentul la care a fost supusă în China. În cele din urmă CIO a intervenit și sportive a ajuns în Satul Olimpic, în corpul în care stau sportivii carantinați.
Beijing 2022
Biathlon Men's Mass Start 15 km - Beijing 2022 - Rezumate de la Olimpiadă
18/02/2022 LA 10:55
Beijing 2022
Momentul în care biatlonistul Johannes Thingnes Boe a intrat în istorie: 4 titluri la JO 2022!
18/02/2022 LA 09:56