Boxerul britanic Anthony Joshua a anunțat că nu intenționează să se retragă în cazul unui nou eșec în fața ucraineanului Oleksandr Usyk.
La 32 de ani, Joshua speră să-și recupereze cele trei centuri de campion mondial pe care le-a pierdut în septembrie 2021 în fața lui Usyk, învingător la puncte în ultimul lor meci, care a avut loc la Londra.
După acea înfrângere, experții au estimat că Anthony Joshua ar putea agăța mănușile în cui, însă britanicul a ținut să pună lucrurile la punct.
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07
"Nu am pierdut în fața unui pugilist oarecare. Este o nebunie să gândească cineva că ar trebui să mă retrag. Vreau să rămân în competiție. Iubesc acest lucru. Este solicitant, dar îmi plac provocările", a declarat britanicul, campion olimpic la categoria grea, ca amator, în 2012 la Londra.
Citește și:
Joshua, care rămâne unul dintre cei mai buni boxeri din lume, a fost mai puțin strălucitor în ultimii ani, mai ales după înfrângerea surprinzătoare suferită în 2019 în fața americanului de origine mexicană Andy Ruiz Jr.
El și-a luat revanșa câteva luni mai târziu și cu siguranță va dori să facă același lucru împotriva lui Oleksandr Usyk.
Ucraineanul, în vârstă de 35 de ani, a cucerit centurile cu diamante ale versiunilor IBF, WBA și WBO anul trecut în septembrie 2021, învingându-l la puncte, în unanimitate, pe deținătorul acestora, Anthony Joshua, care a cerut imediat revanșa.
Câștigătorul acestei confruntări l-ar putea înfrunta ulterior pe britanicul Tyson Fury, campionul mondial WBC, într-un meci de unificare a titlurilor mondiale la categoria grea.
Sursa: AGERPRES
Box
VIDEO | Mayweather a reușit un KO ca în vremurile bune cu japonezul Asakura! Urmează McGregor?
25/09/2022 LA 10:11
Box
Conor McGregor îl atacă pe Floyd Mayweather: "Minte când spune că face 100 de milioane de dolari"
24/09/2022 LA 14:25