Floyd Mayweather a revenit în ring la 44 de ani, însă meciul nu a fost pe placul iubitorilor boxului, mulți considerând că fostul campion mondial neînvins în carieră și-a protejat adversarul și nu l-a făcut KO, deși diferența de valoare a fost uriașă.
După meci, pugilistul român care este în echipa lui Mayweather, Ronald Gavril, a vorbit despre motivele pentru care mentorul său nu l-a pus la podea pe Logan. Gavril este de părere că diferențe de greutate și de vârstă au contat enorm în duelul de duminică, Mayweather având 44 de ani și 1,73 metri, iar Paul Logan 26 de ani și 1,88 metri.
"Am văzut meciul. M-a impresionat Paul Logan pentru că a fost foarte bine pregătit. S-a mișcat mult în ring. Felicitări lui Paul. Nu a cedat la presiunea pusă de Floyd. Cum spunem noi în box Paul are inimă, nu a fost fricos. Pentru Floyd a fost greu să-l lovească pe Paul, au contat diferențele de greutate și înălțimea. Floyd are 44 de ani, este retras și a fost o diferență foarte mare de greutate între cei doi. Sunt sigur că Floyd dacă putea l-ar fi făcut KO pe Paul. Dar nu a putut și s-a văzut după meci că era dezamăgit.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Oricum, a fost o plăcere să-l văd pe Floyd în ring. E o legendă care merită tot respectul tuturor. La vremea lui a luptat cu toți campionii și a rămas neînvins în întreaga carieră", a declarat Ronald Gavril, potrivit ProSport.

Logan, cu gândul la o revanșă

La finalul meciului, YouTuber-ul Paul Logan a lăsat de înțeles că se gândește la un meci în care să-și ia revanșa.
"E unul dintre cele mai mari momente din viața mea. La naiba, sunt fericit. O să mă duc acasă și o să mă gândesc: 'M-a lăsat oare Floyd să supraviețuiesc?' E unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, controlează meciurile pe care le dispută ca nimeni altul. A fost o onoare să fiu în ring cu el și să rezist. Sunt fericit că am scos-o la capăt. E bătrân, nu mai e la fel de rapid, dar e aproape imposibil să îl lovești", a spus Logan Paul, conform Daily Mail.
Duelul revanșă are, însă, șanse mici să se realizeze. În primul rând, ca urmare a faptului că spectacolul de duminică noapte a lăsat de dorit și nu ar mai genera interes o a doua dispută. În al doilea rând, Mayweather nu își mai dorește să urce în ring pentru moment, declarând după confruntarea din noaptea de duminică că este exclus pentru moment să mai dispute un meci contra YouTuber-ului.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07