Fabio Jakobsen a suferit o intervenție chirugicală la Wojewódzki Szpital din Katowice și acum medicii analizează situația sa. Echipa sprinterului olandez, Quick-Step a dat un comunicat la miezul nopții.
Situația lui Fabio Jakobsen este gravă, dar pentru moment este stabil. Testele efectuate de către medicii polonezi nu au relevat probleme la coloană, dar având în vedere multiplele accidentpri suferite este în continuare în comî indusă. În urmptoarele zile, Fabio va fi ținut sub observație la spitalul din Katowice.
Turul Franței
Turul Franței 2022 | Fabio Jakobsen este protagonistul unei reveniri fabuloase!
03/07/2022 LA 06:41

Jakobsen a suferit o accidentare horror în Turul Poloniei

În sprintul masiv al primei etape din Turul Poloniei, Dylan Gronewegen l-a închis pe Fabio Jakobsen în manieră nesportivă. Cei doi au rulat roată la roată câțiva zeci de metri, apoi rutierul lui Jumbo Visma a "pus" umărul mult peste limita regulamentului.
Jakobsen a fost trimis în grilajele de protecție, suferind răni severe, în timp ce olandezul a câștigat cursa. Gronewegen, dezechilibrat, a căzut și el după ce a trecut linia de sosire, angrenând și alți rutieri în căzătură. Olandezul Gronewegen are putea fi suspendat pe viață!
Mai jos, video cu căzătura horror:
Turul Franței
Fabio Jakobsen a câștigat la sprint etapa a 2-a din Turul Franței! Van Aert, noul tricou galben
02/07/2022 LA 15:25
Ciclism
Veste uriașă: echipa lui Edi Grosu a primit wildcard pentru Giro 2022
28/02/2022 LA 12:55