Fabio Jakobsen a suferit o intervenție chirugicală la Wojewódzki Szpital din Katowice și acum medicii analizează situația sa. Echipa sprinterului olandez, Quick-Step a dat un comunicat la miezul nopții.
Situația lui Fabio Jakobsen este gravă, dar pentru moment este stabil. Testele efectuate de către medicii polonezi nu au relevat probleme la coloană, dar având în vedere multiplele accidentpri suferite este în continuare în comî indusă. În urmptoarele zile, Fabio va fi ținut sub observație la spitalul din Katowice.
Turul Spaniei
Primoz Roglic a încheiat en-fanfare Vuelta 2021! Slovenul s-a impus la contratimpul din ultima etapă
05/09/2021 LA 18:30

Jakobsen a suferit o accidentare horror în Turul Poloniei

În sprintul masiv al primei etape din Turul Poloniei, Dylan Gronewegen l-a închis pe Fabio Jakobsen în manieră nesportivă. Cei doi au rulat roată la roată câțiva zeci de metri, apoi rutierul lui Jumbo Visma a "pus" umărul mult peste limita regulamentului.
Jakobsen a fost trimis în grilajele de protecție, suferind răni severe, în timp ce olandezul a câștigat cursa. Gronewegen, dezechilibrat, a căzut și el după ce a trecut linia de sosire, angrenând și alți rutieri în căzătură. Olandezul Gronewegen are putea fi suspendat pe viață!
Mai jos, video cu căzătura horror:
Turul Spaniei
Rezumatul etapei a 8-a din Turul Spaniei
21/08/2021 LA 17:04
Ciclism
Uluitorul Fabio Jakobsen! O nouă victorie pentru olandezul de 24 de ani, în Vuelta
21/08/2021 LA 15:45