Fabio Jakobsen a suferit o intervenție chirugicală la Wojewódzki Szpital din Katowice și acum medicii analizează situația sa. Echipa sprinterului olandez, Quick-Step a dat un comunicat la miezul nopții.
Situația lui Fabio Jakobsen este gravă, dar pentru moment este stabil. Testele efectuate de către medicii polonezi nu au relevat probleme la coloană, dar având în vedere multiplele accidentpri suferite este în continuare în comî indusă. În urmptoarele zile, Fabio va fi ținut sub observație la spitalul din Katowice.
Ciclism
Groenewegen a trecut prin infern, după accidentul cu Jakobsen: "În ce lume bolnavă trăim?"
26/01/2021 LA 11:25

Jakobsen a suferit o accidentare horror în Turul Poloniei

În sprintul masiv al primei etape din Turul Poloniei, Dylan Gronewegen l-a închis pe Fabio Jakobsen în manieră nesportivă. Cei doi au rulat roată la roată câțiva zeci de metri, apoi rutierul lui Jumbo Visma a "pus" umărul mult peste limita regulamentului.
Jakobsen a fost trimis în grilajele de protecție, suferind răni severe, în timp ce olandezul a câștigat cursa. Gronewegen, dezechilibrat, a căzut și el după ce a trecut linia de sosire, angrenând și alți rutieri în căzătură. Olandezul Gronewegen are putea fi suspendat pe viață!
Mai jos, video cu căzătura horror:
Ciclism
Interviul anului cu Fabio Jakobsen: "Un preot îmi citea rugăciuni... îmi pregătea un loc în rai"
25/12/2020 LA 13:43
Ciclism
Fabio Jakobsen, din nou pe bicicletă, dar medicul echipei e rezervat privind data revenirii la curse
27/11/2020 LA 10:28