Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tiesj Benoot a câștigat etapa a 6-a după ce liderul Schachmann a căzut pe finalul cursei

Sebastian Ujica

Publicat 13/03/2020 la 18:59 GMT+2

Tiesj Benoot (Sunweb) a câștigat etapa a 6-a din Paris-Nice în penultima etapă a turului Paris-Nice.

Tiesj Benoot (Sunweb), winner of the Stage 6 of Paris - Nice

Credit imagine: Getty Images

Etapa a 8-a a cursei Paris-Nice ce era programată pentru duminică a fost anulată, astfel că etapa de sâmbătă, transmisă în direct de Eurosport, va fi ultima și va decide cea de-a 78-a ediție a cursei.
Sunweb a reușit dubla în etapa a 6-a. Pe locul 2 după Benoot a terminat Michael Matthews, în timp ce podiumul a fost completat de Sergio Higuita (EF Education First). Ultimul kilometru al cursei a fost unul dramatic după ce liderul cursei, Max Schachmann, a intrat în barieră după ce a judecat greșit un viraj.
Schachmann a reușit să își revină și a terminat cursa, însă avantajul considerabil a mai scăzut. Deoarece era în interiorul ultimilor trei kilometri când a suferit incidentul, germanul de la Bora a primit același timp ca al colegilor din grupul de urmărire. Ca atare, el a avut o întârziere de doar 22 de secunde față de Benoot. La general, Schachmann are un avantaj de 36 de secunde față de belgianul de la Sunweb, ceea ce ar trebui să fie suficient în perspectiva ultimei etape.
picture

Tiesj Benoot a câștigat etapa a 6-a după ce liderul Schachmann a căzut pe finalul cursei

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo