Duminică, jandarmeria Finistère a anunțat deschiderea unei anchete judiciare pentru "vătămări involuntare" în cazul fanei care a ridicat un carton în care îşi saluta bunicii, chiar când trecea plutonul din Marea Buclă. Tony Martin, rutierul lui Jumbo Visma, a fost acroşat, iar de acolo a fost un efect de domino, foarte mulţi rutieri căzând. Autorităţile au venit la scurt timp, însă responsabila cu accidentul dispăruse deja. Poliţia a făcut un apel la martori pentru a o găsi pe persoana iresponsabilă, însă misiunea părea una teribil de grea, existând prea puţine informaţii.
S-a speculat chiar că ar fi mers la aeroportul aflat la 40 de kilometri de locul accidentului, pentru a zbura la Strasbourg, oraş aflat aproape de graniţa cu Germania. Aceasta informaţie nu s-a verificat, iar în cele din urmă fana a fost arestată azi, la Brest, anunţă RTL France.
Turul Franței
Gestul uriaș făcut de o fană în Turul Franței, după ce un rutier al Astanei a suferit o căzătură
04/07/2021 LA 10:17
Sursa citată nu are informaţii suplimentare despre caz, astfel că nu e exclus ca femeia, văzând ce "vânătoare" s-a lansat pe urmele ei, să se fi predat. Francezii notează că femeia riscă pentru faptele sale o amendă de 1.500 de euro. Pedeapsa ar fi fost mult mai mare, dacă Tony Martin, sau orice alt ciclist, ar fi abandonat. Totuşi, lucrurile nu vor rămâne probabil aşa, Jumbo Visma anunţând că intenţionează să o dea în judecată, încă de sâmbătă.
Turul Franței
Cum vor francezii să o găsească pe femeia care a provocat accidentul teribil din Turul Franței
29/06/2021 LA 11:19
Turul Franței
Femeia care a provocat căzătura oribilă din Turul Franței e de negăsit! Poliția a solicitat ajutor
28/06/2021 LA 08:31