Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Femeia care a provocat căzătura oribilă din Turul Franței e de negăsit! Poliția a solicitat ajutor

Nicu Savin

Publicat 28/06/2021 la 11:31 GMT+3

Prima etapă din Turul Franței a fost marcată de un incident foarte grav, o femeie de pe margine provocând o căzătură cumplită, în care au fost implicați o mare parte a rutierilor din pluton. Poliția a demarat deja o anchetă, adr până acest momen fana respectivă nu a fost găsită, iar autoritățile au solicitat ajutor prin intermediul site-urilor de socializare.

Foto Tony Martin

Credit imagine: Eurosport

O femeie iresponsabilă a provocat una dintre cele mai urâte căzături din istoria Turului Franței. Aceasta a stat prea aproape de șosea, iar Tony Martin (Jumbo Visma) a izbit-o în plin. Germanul s-a prăbușit, iar aproape tot plutonul, care era compact în momentul respectiv, a fost implicat în căzătură, mai mulți rutieri având nevoie de îngrijiri medicale.
picture

Haos în prima etapă din Turul Franței! Un spectator a provocat o căzătură cumplită

În haosul creat pe șosea, femeia respectivă a dispărut și până în acest moment este de negăsit. Jandarmeria franceză a emis un comunicat pe pagina oficială de Facebook, prin care solicită ajutorul martorilor pentru găsirea acesteia.
"Spectatorul care a provocat acest accident a părăsit locul înainte de sosirea anchetatorilor.", a notat pe Facebook Postul de Jandarmerie din Finistere (localitatea pe suprafața căreia s-a produs incidentul), care apoi a descris caracteristicile fizice ale persoanei respective și i-a rugat pe oameni să vină cu informații pentru ca aceasta să poată fi găsită.

Organizatorii o vor da în judecată pe femeia care a provocat accidentul

Organizatorii Turului Franței au emis și ei un comunicat prin care anunță că o vor acționa în judecată pe femeia care a provocat accidentul, cu scopul de a-i face pe spectatorii care asistă la cursele cicliste să fie mai responsabili.
Încă de ieri, procurorii au confirmat că au deschis o anchetă penală pentru "încălcarea deliberată a reglementărilor de siguranță și provocarea unor accidente care ar putea împiedica pe cineva să lucreze până la trei luni". Aceasta este o infracțiune care poate fi pusă sub acuzare în Franța, pedepsită cu până la un an de închisoare și cu o amendă de până la 12.000 de €.
În urma acelei căzături, germanul Jasha Sütterlin (DSM) a fost nevoit să abandoneze din Turul Franței. Acesta ar putea depune o plângere, iar dacă perioada de inactivitate cauzată de căzătura din prima etapă se va întinde pe mai mult de 3 luni, atunci femeia riscă cele mai grave consecințe. În caz contrar, aceasta va fi pedepsită cu o amendă de 1500 de €, coform legilor în vigoare din Hexagon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo