Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Organizatorii Turului Franței o vor da în judecată pe femeia care a provocat haosul din prima etapă

Nicu Savin

Publicat 27/06/2021 la 15:43 GMT+3

Prima etapă din Turul Franței a fost marcată de 2 căzături extrem de urâte, în urma cărora mai mulți rutieri au suferit răni grave. unii fiind nevoiți chiar să abandoneze cursa. Prima dintre aceste căzături a fost provocată de o femeie total iresponsabilă, iar organizatorii au anunțat că o vor da în judecată pe aceasta.

Crash on Stage 1 Tour de France 2021

Credit imagine: Getty Images

Cu aproximativ 45 de kilometri rămași de parcurs din prima etapă, aproape tot plutonul a fost implicat într-o căzătură cumplită. Totul din cauza unei femei care dorea să afișeze un mesaj scris pe o pancartă. Drumul era îngust și viteza rutierilor considerabilă, iar Tony Martin (Jumbo Visma) a fost cel care s-a izbit de femeia respectivă.
A urmat un efect de domino și aproape toți rutierii din pluton au căzut sau au fost nevoiți să se oprească. Mulți dintre aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar totul s-a transformat într-un adevărat haos timp de câteva minute.
picture

Haos în prima etapă din Turul Franței! Un spectator a provocat o căzătură cumplită

Femeia care a provocat căzătura din prima etapă a Turului Franței riscă închisoarea

Conform L'Equipe, femeia respectivă a dispărut locul unde a provocat neferitul episod înainte ca anchetatorii să ajungă, iar acum este căutată de poliție. Identificarea acesteia nu ar trebui să fie o mare problemă, deoarece există multiple fotografii și înregistrări video cu momentul.
De asemenea, organizatorii Turului Franței sunt hotărâți să o acționeze în judecată pe suportera respectivă.
"O vom da în judecată pe această femeie.Facem acest lucru pentru a da un exemplu! Minoritateaoamenilor care provoacă aceste episoade nedoritenu trebuie să strice spectacolul pentru toată lumea.", a declarat Directorul adjunct al Turului Franței, Pierre-Yves Thouault.
Între timp, procurorii au confirmat că au deschis o anchetă penală pentru "încălcarea deliberată a reglementărilor de siguranță și provocarea unor accidente care ar putea împiedica pe cineva să lucreze până la trei luni". Aceasta este o infracțiune care poate fi pusă sub acuzare în Franța, pedepsită cu până la un an de închisoare și cu o amendă de până la 12.000 de €.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo