Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum vor francezii să o găsească pe femeia care a provocat accidentul teribil din Turul Franței

Cristian Mihală

Publicat 29/06/2021 la 14:19 GMT+3

Oficialitățile franceze au un plan pentru a o depista pe spectatoarea care a cauzat accidentul teribil din etapa întâi din Turul Franței. Există informații clare că aceasta ar fi zburat imediat, după ce a înțeles că riscă inclusiv închisoarea.

Foto Tony Martin

Credit imagine: Eurosport

O femeie iresponsabilă a provocat una dintre cele mai urâte căzături din istoria Turului Franței. Aceasta a stat prea aproape de șosea, iar Tony Martin (Jumbo Visma) a izbit-o în plin. Germanul s-a prăbușit, iar aproape tot plutonul, care era compact în momentul respectiv, a fost implicat în căzătură, mai mulți rutieri având nevoie de îngrijiri medicale.
Organizatorii o vor da în judecată și vor cere despăgubiri, iar autoritățile o caută, spectatoarea riscând până la un an de închisoare. Doar că aceasta e în acest moment de negăsit, cum am semnalat încă de aici.

Se va verifica lista de pasageri pentru zborul spre Strasbourg

Ultima variantă a poliției franceze e legată de aeroportul din Saint-Cadou, aflat la 40 de minute de mers cu mașina de locul incidentului. Potrivit jurnaliștilor de la Ouest-France, autoritățile din Hexagon sunt convinse că femeia e de naționalitate germană, având în vedere mesajul pe care îl avea în brațe și pe care a ținut cu orice preț să îl arate camerelor de filmat, înainte de a-l scoate de pe traiectorie pe rutierul lui Jumbo Visma.
Aeroportul din Saint-Cadou este unul mic, care operează în general doar zboruri interne, pe teritoriul Franței. Singurele destinații în ziua de sâmbătă în afara granițelor țării care organizează Marea Buclă au fost către Corfu (Grecia) și Porto (Portugalia). Dar a existat un zbor către Strasbourg, oraș aflat foarte aproape de granița cu Germania. Acesta pare a fi, în acest moment, singura pistă a poliției franceze, în contextul în care nu li s-au furnizat detalii relevante despre identitatea femeii, în ciuda faptului că s-au făcut eforturi imense în acest sens.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo