O femeie iresponsabilă a provocat una dintre cele mai urâte căzături din istoria Turului Franței. Aceasta a stat prea aproape de șosea, iar Tony Martin (Jumbo Visma) a izbit-o în plin. Germanul s-a prăbușit, iar aproape tot plutonul, care era compact în momentul respectiv, a fost implicat în căzătură, mai mulți rutieri având nevoie de îngrijiri medicale.
Organizatorii o vor da în judecată și vor cere despăgubiri, iar autoritățile o caută, spectatoarea riscând până la un an de închisoare. Doar că aceasta e în acest moment de negăsit, cum am semnalat încă de aici.

Se va verifica lista de pasageri pentru zborul spre Strasbourg

Turul Franței
Gestul uriaș făcut de o fană în Turul Franței, după ce un rutier al Astanei a suferit o căzătură
04/07/2021 LA 10:17
Ultima variantă a poliției franceze e legată de aeroportul din Saint-Cadou, aflat la 40 de minute de mers cu mașina de locul incidentului. Potrivit jurnaliștilor de la Ouest-France, autoritățile din Hexagon sunt convinse că femeia e de naționalitate germană, având în vedere mesajul pe care îl avea în brațe și pe care a ținut cu orice preț să îl arate camerelor de filmat, înainte de a-l scoate de pe traiectorie pe rutierul lui Jumbo Visma.
Aeroportul din Saint-Cadou este unul mic, care operează în general doar zboruri interne, pe teritoriul Franței. Singurele destinații în ziua de sâmbătă în afara granițelor țării care organizează Marea Buclă au fost către Corfu (Grecia) și Porto (Portugalia). Dar a existat un zbor către Strasbourg, oraș aflat foarte aproape de granița cu Germania. Acesta pare a fi, în acest moment, singura pistă a poliției franceze, în contextul în care nu li s-au furnizat detalii relevante despre identitatea femeii, în ciuda faptului că s-au făcut eforturi imense în acest sens.
Turul Franței
Femeia care a făcut prăpăd în Turul Franţei, arestată, într-un final
30/06/2021 LA 13:19
Turul Franței
Femeia care a provocat căzătura oribilă din Turul Franței e de negăsit! Poliția a solicitat ajutor
28/06/2021 LA 08:31