Italianul a pus pe jar lumea ciclismului aseară, când, după ce a sosit pe locul secund în prima rundă din Turul Cataloniei, s-a prăbușit inconștient.
Imediat, medicii au intervenit și l-au stabilizat, apoi învingătorul din Paris Roubaix 2021 a fost dus la spital. Situația sa era stabilă, așa cum au dezvăluit reprezentanții unității medicale în care a fost dus.
Lui Colbrelli i s-au efectuat o serie de teste, între timp, iar azi, echipa sa, Bahrain Victorious, a venit cu vești excelente. Italianul nu are vreo problemă la inimă, cum s-au temut cei mai mulți, deși în continuare starea sa va fi monitorizată, italianul urmând a fi supus și la alte teste și analize.
Turul Italiei
Rezumatul etapei a 14-a din Giro, una superbă, în care generalul a suferit modificări mari
ACUM 19 ORE
"Toate testele cardiace efectuate aseară nu au relevat vreo problemă sau motiv de îngrijorare", a dezvăluit Bahrain Victorious, într-un comunicat de presă.

Colbrelli se gândește deja la revenirea pe bicicletă

În această dimineață, Colbrelli i-a trimis un mesaj audio bunului său amic, Ciro Scognamiglio, de la Gazzetta dello Sport.
"Nu îmi amintesc nimic. Știu doar că am trecut linia de sosire, apoi m-am prăbușit. Primul lucru pe care îl știu după e că m-am trezit pe patul de spital. Am fost foarte speriat, când m-am trezit, dar acum mă gândesc deja când voi putea să particip din nou la curse", a spus Colbrelli.
Era în stare stabilă când eu am ajuns la spital. Toate testele legate de inimă sunt în regulă, dar vom face și noi o serie de analize și teste. Vreau să controlez totul personal, pentru a nu risca nimic cu Sonny | Daniele Zaccaria, șeful diviziei medicale a lui Bahrain Victorious, care a sosit de urgență în Spania, aseară.
Turul Italiei
Simon Yates a câștigat una dintre cele mai frumoase etape din istoria recentă a Giro
ACUM 20 ORE
Turul Italiei
Rezumatul etapei a 13-a a Turului Italiei. Arnaud Demare a fost regele sprintului
IERI LA 18:28