Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roger Federer, pentru a treia oară la un Mare Premiu din Formula 1! Cine sunt favoriții săi

Alex Masgras

Publicat 08/05/2023 la 20:06 GMT+3

Roger Federer a fost prezent la Marele Premiu de la Miami, câștigat pentru al doilea an la rând de Max Verstappen. Fostul mare tenismen s-a aflat pentru a treia oară la un Grand Prix din Formula 1 și a dezvăluit la Miami cine sunt favoriții săi din Marele Circ.

Roger Federer (GP Miami)

Credit imagine: Getty Images

Roger Federer a fost prezent la Marele Premiu de la Miami. Fostul mare tenismen s-a aflat pentru a treia oară la un Grand Prix din Formula 1. Elvețianul a mai urmărit "pe viu" și duelul din ultima etapă a sezonului 2016 de la Abu Dhabi dintre Nico Rosberg și Lewis Hamilton, dar și calificările de anul trecut din Spania. La Miami, Federer a dezvăluit cine sunt favoriții săi din Marele Circ:
"E a treia oară pentru mine, da. Am fost la Abu Dhabi, la marea cursă dintre Hamilton și Rosberg, apoi am mers la calificările de anul trecut de la Barcelona de care chiar mi-am bucurat. A fost mai relaxant față de cursă. Acum sunt aici și e grozav să revin", a declarat Federer, care a spus despre Lewis Hamilton și George Russell că se numără printre favoriții săi, potrivit Sky Sports.
Întrebat și despre Verstappen, Federer a spus: "Se pare că are o mașină grozavă. De asemenea, este un pilot foarte bun. Eu încă sper că Lewis va avea o cursă grozavă și sper la un sezon cât mai bun. Am avut ocazia de a îl întâlni pe Lewis de multe ori".
Pe lângă Roger Federer, la Marele Premiu de la Miami au mai fost Juan Martin Del Potro, Venus Williams și Serena Williams.
Citește și:

Max Verstappen, lider în clasamentul piloților din Formula 1 după cinci etape

Max Verstappen s-a impus în Marele Premiu de la Miami, după o cursă perfectă. Dublul campion mondial a plecat de pe locul 9, dar a reușit să își depășească pe rând adversarii și să se impună pentru al doilea an la rând în Florida. Lewis Hamilton, unul dintre favoriții lui Federer, a încheiat pe locul 6, în timp ce George Russell, coechipierul său de la Mercedes, a încheiat pe locul 4.
Max Verstappen se află pe primul loc în clasamentul piloților, cu 119 puncte. Pe locul al doilea se află Sergio Perez, coechipierul olandezului de la Red Bull, care are 105 puncte. Podiumul este completat de Fernando Alonso de la Aston Martin, care are 75 de puncte după primele cinci etape.
Formula 1 va lua o pauză săptămâna aceasta, dar va reveni cu trei weekend-uri consecutive în Europa. În perioada 19-21 mai va avea loc Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna, urmând ca în weekend-ul 26-28 mai să se desfășoare Marele Premiu din Monaco. Seria de trei weekend-uri consecutive se va încheia cu Marele Premiu al Spaniei, programat în perioada 2-4 iunie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo