George Russell va porni de pe prima poziție a grilei de start în Marele Premiu al Ungariei, duminică, de la ora 16:00. Britanicul a reușit un tur perfect și i-a pus la respect pe piloții Ferrari, Carlos Sainz și Charles Leclerc, care vor pleca de pe 2, respectiv 3.
Red Bull a avut un final de coșmar în sesiunea de calificări și va începe cursa de pe 10 (Max Verstappen) și 11 (Sergio Perez). În sesiunile de antrenamente au fost condiții diferite de rulare.
S-a început pe uscat, acolo unde piloții Mercedes au mers cel mai bine, dar apoi a început să plouă, și antrenamentele au fost castigate surprinzător de Nicholas Latifi, pilotul de la Williams Mercedes.
Marele Premiu al Ungariei
Carlos Sainz și Charles Leclerc și-au împărțit primele două sesiuni de antrenamente pe Hungaroring
29/07/2022 LA 16:26

Șocul provocat Scuderiei Ferrari

Cei de la Ferrari își frecau mâinile de bucurie cu doar câteva momente înainte de încheierea calificărilor. Mașinile lor erau pe primele două poziții. Cu toate acestea, Russell a provocat un șoc imens Scuderiei, reușind un tur uluitor într-un minut 17 secunde și 377 sutimi. Ia depășit astfel pe Carlos Sainz cu 0.044s, și pe Charles Leclerc, locul trei, cu aproape două zecimi.
Lando Norris s-a calificat pe al doilea rând, în timp ce Esteban Ocon va împărți rândul trei cu coechipierul său alpin Fernando Alonso.
Top 10 este completat de Lewis Hamilton (Mercedes), Valtteri Bottas (Alfa Romeo), Daniel Ricciardo (McLaren) şi Max Verstappen (Red Bull Racing).
Marele Premiu al Ungariei
Carlos Sainz, convins că Ferrari îi poate ține piept lui Verstappen! De ce ajutor crede că au nevoie
29/07/2022 LA 11:46
Formula 1
Mark Webber, despre rivalitatea sa cu Vettel de la Red Bull. Ce a spus despre luptele la titlu
ACUM 17 ORE