Mexicanul Perez a anunțat plecarea sa după șapte ani petrecuți la Racing Point înainte de Grand Prix-ul Toscanei de duminică. Echipa din Silverstone va participa din sezonul viitor sub numele de Aston Martin iar Sebastian Vettel va fi principalul reprezentant al echipei.
Vettel va părăsi Ferrari după încheierea actualului sezon, unul extrem de dezamăgitor pentru echipă. Germanul, de patru ori campion mondial cu Red Bull, i se va alătura lui Lance Stroll, actual pilot pentru Racing Point și fiul patronului Lawrence Stroll.
Formula 1
Red Bull, atac către Mercedes: "Au făcut un show mediatic să pară că Hamilton a fost rănit"
15/09/2021 LA 14:02

O nouă eră pentru Aston Martin

Aston Martin a f‍ăcut anunțul oficial pe site-ul echipei.
”Înainte de revenirea mult așteptată a Aston Martin în Formula 1 în 2021, suntem încântați să anunțăm că Sebastian Vettel, de patru ori campion mondial, se va alătura echipei noastre. Aducerea lui Vettel reprezintă clar ambițiile mari ale echipei, care dorește să devină una dintre cele mai competitive din acest sport”, se arată în comunicatul Aston Martin.
”Vettel este unul dintre cei mai decorați și respectați piloți din lumea sporturilor cu motor și știe ce înseamnă să câștigi la nivel înalt. În acest moment el are 53 de curse câștigate, fiind pe locul trei în clasament all time al câștigătorilor de Grand Prix-uri, având și alte 67 de curse încheiate pe podium”, este precizat.
Formula 1
Lewis Hamilton, mândru de decizia stewarzilor de a îl penaliza pe Max Verstappen
13/09/2021 LA 12:29
Formula 1
Ricciardo, victorie la Monza! Verstappen și Hamilton s-au acroșat violent și au abandonat
12/09/2021 LA 15:05