Mexicanul Perez a anunțat plecarea sa după șapte ani petrecuți la Racing Point înainte de Grand Prix-ul Toscanei de duminică. Echipa din Silverstone va participa din sezonul viitor sub numele de Aston Martin iar Sebastian Vettel va fi principalul reprezentant al echipei.
Vettel va părăsi Ferrari după încheierea actualului sezon, unul extrem de dezamăgitor pentru echipă. Germanul, de patru ori campion mondial cu Red Bull, i se va alătura lui Lance Stroll, actual pilot pentru Racing Point și fiul patronului Lawrence Stroll.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
IERI LA 14:55

O nouă eră pentru Aston Martin

Aston Martin a f‍ăcut anunțul oficial pe site-ul echipei.
”Înainte de revenirea mult așteptată a Aston Martin în Formula 1 în 2021, suntem încântați să anunțăm că Sebastian Vettel, de patru ori campion mondial, se va alătura echipei noastre. Aducerea lui Vettel reprezintă clar ambițiile mari ale echipei, care dorește să devină una dintre cele mai competitive din acest sport”, se arată în comunicatul Aston Martin.
”Vettel este unul dintre cei mai decorați și respectați piloți din lumea sporturilor cu motor și știe ce înseamnă să câștigi la nivel înalt. În acest moment el are 53 de curse câștigate, fiind pe locul trei în clasament all time al câștigătorilor de Grand Prix-uri, având și alte 67 de curse încheiate pe podium”, este precizat.
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43