Michael Schumacher a suferit o căzătură teribilă în urmă cu mai bine de 7 ani, în timp ce se afla la schi în Munții Alpi. Legendarul pilot din Formula 1 s-a lovit cu capul de o stâncă și a suferit un traumatism cerebral sever, în urma căruia a fost plasat într-o comă indusă timp de șase luni.
Corinna, soția campionului mondial din Formula 1, a controlat în permanenţă fluxul de informaţii care ajunge în presă şi a permis doar câtorva persoane să îl viziteze pe Michael. În ultimii 7 ani, ea a vorbit foarte rar despre starea lui de sănătate, spunând că "lucrurile mari încep cu pași mici".
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2981044.jpg
Formula 1
Nico Rosberg, comparație obiectivă între Hamilton și Schumacher: "El e cel mai talentat din istorie"
19/10/2021 LA 13:08

Viața lui Michael Schumacher după accidentul din 2013 va fi prezentată într-un documentar special

În cele din urmă, familia lui Michael a decis că este momentul să împărtășească alături de fani secvențe din ultimii ani ai germanului, presărați de o incertitudine neîntreruptă și o serie interminabilă de întrebări.
Pasionații de Formula 1 vor putea urmări în premieră un documentar post-accident despre viața lui Schumacher, în care vor fi prezentate imagini nemaivăzute cu fostul campion mondial. De asemenea, vor fi difuzate interviuri oferite de soția, fiul Nick - devenit recent pilot în Formula 1 - și tatăl său.
Filmul respectiv va purta numele celebrului pilot, "Schumacher", și va fi difuzat în premieră în acest an, data oficială urmând să fie comunicată în următoarea perioadă.
https://i.eurosport.com/2020/11/11/2935193.jpg
Producția mult așteptatului documentar a fost demarată în luna mai a anului 2019 și ar fi trebuit finalizată la finalul anului trecut, în decembrie. Din păcate, pandemia a amânat data lansării, însă presa din Germania anunță acum că filmul este pregătit pentru difuzare și va putea fi vizionat în 2021.
Familia lui Michael Schumacher a lansat un comunicat în legătură cu documentarul respectiv:
"Filmul va prezenta cariera de neegalat a lui Michael Schumacher, dar și fațetele multiple ale unui om complex. Atât pilotul necruțător și curajos din Formula 1 și sportivul ambițios, dar și mecanicul desăvârșit, omul de echipă și familistul iubitor", au informat membrii familiei lui Michael Schumacher.

Jean Todt se uită alături de Schumacher la curse: "Michael continuă să lupte!"

Unul dintre oamenii care l-au vizitat din când în când pe Schumacher este Jean Todt, actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism. Acesta a dezvăluit că fostul mare pilot continuă să lupte, fiind susținut nonstop de familie și medici.
Fostul șef de la Ferrari a povestit că s-a obișnuit să se uite la TV împreună cu Schumacher, lucru care le oferă speranțe fanilor din Formula 1:
"El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la curse împreună.", a declarat Jean Todt, pentru DeTelegraaf.
De-a lungul carierei, Michael Schumacher a cucerit 7 titluri de campion mondial în Formula 1. Recordul legendarului pilot a fost egalat anul trecut de Lewis Hamilton, omul celor de la Mercedes.
Formula 1
O nouă destinație exotică pentru Formula 1. A fost anunțat calendarul celor 23 de curse din 2022
16/10/2021 LA 07:39
Formula 1
Lewis Hamilton, prima reacție după ce s-a enervat pe propria echipă în Marele Premiu al Turciei
11/10/2021 LA 13:33