Jaguar Racing este pe primul loc în clasamentul echipelor iar nou venitul Sam Bird și-a asigurat victoria în runda a doua de la Diriyah. Datorită acelui rezultat, britanicul și-a extins seria de victorii - a avut un succes în toate sezoanele de Formula E până acum.
De asemenea, el a ajuns astfel la egalitate cu Lucas di Grassi (audi Sport), pe locul doi în clasamentul all time al câștigătorilor cu 10 victorii.
Seoul ePrix
Rezumat: Mitch Evans obține victoria în Seoul ePrix și își menține în viață șansele la titlu
13/08/2022 LA 13:15
Bird a mai câștigat în trecut la Roma, el fiind învingătorul de la etapa inaugurală din 2018 și va fi printre favoriți și acum.
Cursa de la Roma - Circuito Cittadino dell EUR - are 19 ture și o lungime de 3,4 kilometri și a suferit mai multe modificări în colaborare cu autoritățile locale pentru acest al șaptelea sezon, devenind astfel a doua cea mai lungă din istoria Formula E după Beijing.
Caracterul cursei a fost reținut, însă acum va fi mai mult spațiu pentru spectatori la viitoarele evenimente, în timp ce afacerile locale vor fi implicate.
Locuri de referință rămân Palazzo del Congressi, Piazzale Marconi iar din acest an a fost adăugată și legendara Palazzo della Civilta Italiana.
Jakarta ePrix
Mitch Evans a câştigat sâmbătă ePrix-ul de la Jakarta
04/06/2022 LA 11:14
Berlin ePrix
Nick De Vries s-a impus în etapa a 8-a a sezonului din Formula E, de la Berlin! Rezumatul cursei
16/05/2022 LA 13:43