Jaguar Racing este pe primul loc în clasamentul echipelor iar nou venitul Sam Bird și-a asigurat victoria în runda a doua de la Diriyah. Datorită acelui rezultat, britanicul și-a extins seria de victorii - a avut un succes în toate sezoanele de Formula E până acum.
De asemenea, el a ajuns astfel la egalitate cu Lucas di Grassi (audi Sport), pe locul doi în clasamentul all time al câștigătorilor cu 10 victorii.
Formula E
Actualii campion dn Formula E, decizie drastică! 2022, ultima ediție în care mai participă Mercedes
18/08/2021 LA 11:53
Bird a mai câștigat în trecut la Roma, el fiind învingătorul de la etapa inaugurală din 2018 și va fi printre favoriți și acum.
Cursa de la Roma - Circuito Cittadino dell EUR - are 19 ture și o lungime de 3,4 kilometri și a suferit mai multe modificări în colaborare cu autoritățile locale pentru acest al șaptelea sezon, devenind astfel a doua cea mai lungă din istoria Formula E după Beijing.
Caracterul cursei a fost reținut, însă acum va fi mai mult spațiu pentru spectatori la viitoarele evenimente, în timp ce afacerile locale vor fi implicate.
Locuri de referință rămân Palazzo del Congressi, Piazzale Marconi iar din acest an a fost adăugată și legendara Palazzo della Civilta Italiana.
Formula E
Nyck de Vries e campion mondial al Formulei E
15/08/2021 LA 14:58
Monaco
Formula E : Da Costa se impune la Monaco ePrix
09/05/2021 LA 08:50