Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Los Angeles Rams, campioană în NFL, după o finală dramatică cu Bengals! Swow fabulos la pauză

Nicu Savin

Actualizat 14/02/2022 la 10:22 GMT+2

Los Angeles Rams s-a impus în cea de-a 56 ediție din Superbowl contra celor de la Cincinnati Bengals, scor 23-20, la capătul unui meci dramatic. Astfel, californienii au adus cel de-al doilea titlu NFL din istoria francizei.

Los Angeles Rams triumfatorami Super Bowl 2022

Credit imagine: Eurosport

Los Angeles Rams a câștigat cel mai așteptat meci al anului din fotbalul american. În fața propriilor fani, pe impresionanta arenă SoFi Stadium, californienii și-au respectat statutul de favorți în fața celor de la Cincinnati Bengals, dar partida la care au asistat peste 70.000 de spectatori nu a fost deloc ușoară.
Bengals conduceau cu 20-17 înaintea ultimului sfert, dar apărarea celor de la Rams a fost impecabilă în sfertul 4. Cooper Kupp a fost desemnat MVP-ul finalei, acesta reușind touch-down-ul victoriei în finalul partidei, după ce punctase și în sfertul doi.
Acesta a fost al 2-lea succes din istoria francizei în Superbowl, primul fiind obținut în 2000, când echipa era în St.Louis.

Superbowl 2022 | Show fabulos la pauză

Pauza Superbowl-ului este întotdeauna un moment care pune pa tapet un show de zile mari. În acest an, organizatorii au optat pentru un concert susținut de cei mai importanți cântăreți de rapp din SUA. Dr. Dre, Snoop Dogg , Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige și 50 Cent au încântat publicul cu melodiile care i-au făcut celebri.
Momentul a marcat și un episod controversat. Celebrul Eminem nu s-a supus ordinelor venite din partea organizatorilor și a îngenuncheat după ce a intonat melodia Lose Yourself.

Owell Beckham Jr, ghete de 200.000 de $

Odell Beckham Jr. a fost vedeta serii, acesta etalând o pereche de ghete care valorează 200.000 de $. Prețul exorbitant este dat de cele 1.494 de diamante albe strălucitoare care au fost instalate pe sigla de la Nike a ghetelor sale.
Odell Beckham Jr. a început perfect Superbow-lul, reușind primul touch-down al partidei, dar ghnionul l-a lovit ulterior. Acesta a suferit o accidentare serioasă la genunchi și nu a mai putut intra pe teren. Aceasta este a 2-a accidentare de acest gen în doi ani consecutivi pentru Odell, ceea ce ridică mari semne de întrebare privind viitorul său.
Conform presei americane, accidentarea a survenit din cauza gazonului artificial. Mai mult de jumătate dintre echipele din NFL au gazon artificial, iar în ultima vreme jucătorii au cerut insistent interzicerea acestei suprafețe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo