Los Angeles Rams a câștigat cel mai așteptat meci al anului din fotbalul american. În fața propriilor fani, pe impresionanta arenă SoFi Stadium, californienii și-au respectat statutul de favorți în fața celor de la Cincinnati Bengals, dar partida la care au asistat peste 70.000 de spectatori nu a fost deloc ușoară.
Bengals conduceau cu 20-17 înaintea ultimului sfert, dar apărarea celor de la Rams a fost impecabilă în sfertul 4. Cooper Kupp a fost desemnat MVP-ul finalei, acesta reușind touch-down-ul victoriei în finalul partidei, după ce punctase și în sfertul doi.
NFL
Americanii bat record după record. Noul stadion din Los Angeles va costa peste 3,5 miliarde!
11/02/2020 LA 06:29
Acesta a fost al 2-lea succes din istoria francizei în Superbowl, primul fiind obținut în 2000, când echipa era în St.Louis.

Superbowl 2022 | Show fabulos la pauză

Pauza Superbowl-ului este întotdeauna un moment care pune pa tapet un show de zile mari. În acest an, organizatorii au optat pentru un concert susținut de cei mai importanți cântăreți de rapp din SUA. Dr. Dre, Snoop Dogg , Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige și 50 Cent au încântat publicul cu melodiile care i-au făcut celebri.
Momentul a marcat și un episod controversat. Celebrul Eminem nu s-a supus ordinelor venite din partea organizatorilor și a îngenuncheat după ce a intonat melodia Lose Yourself.

Owell Beckham Jr, ghete de 200.000 de $

Odell Beckham Jr. a fost vedeta serii, acesta etalând o pereche de ghete care valorează 200.000 de $. Prețul exorbitant este dat de cele 1.494 de diamante albe strălucitoare care au fost instalate pe sigla de la Nike a ghetelor sale.
Odell Beckham Jr. a început perfect Superbow-lul, reușind primul touch-down al partidei, dar ghnionul l-a lovit ulterior. Acesta a suferit o accidentare serioasă la genunchi și nu a mai putut intra pe teren. Aceasta este a 2-a accidentare de acest gen în doi ani consecutivi pentru Odell, ceea ce ridică mari semne de întrebare privind viitorul său.
Conform presei americane, accidentarea a survenit din cauza gazonului artificial. Mai mult de jumătate dintre echipele din NFL au gazon artificial, iar în ultima vreme jucătorii au cerut insistent interzicerea acestei suprafețe.
NFL
Tom Brady s-a răzgândit! Starul Tampa Bay Buccaneers revine în NFL pentru încă un sezon
14/03/2022 LA 07:56
NFL
Tom Brady și-a anunțat retragerea din NFL, după 22 de sezoane
01/02/2022 LA 16:31