Superstarul ligii profesioniste de fotbal american, Tom Brady, și-a anunțat duminică revenirea în NFL, la o lună și jumătate de la anunțul retragerii sale, la vârsta de 44 de ani, urmând să joace în sezonul viitor alături de echipa sa Tampa Bay Buccaneers.
"În aceste două luni, am realizat că locul meu este mereu pe teren și nu în tribune. Dar va veni și acel moment. Însă nu acum", a scris pe Twitter cel mai bun quarterback din istorie, septuplu câștigător al Super Bowl-ului.
NFL
Los Angeles Rams, campioană în NFL, după o finală dramatică cu Bengals! Swow fabulos la pauză
14/02/2022 LA 05:50
"Îmi iubesc coechipierii, îmi iubesc familia care mă susține. Fără ei, nimic din toate astea nu ar fi posibile. Eu revin pentru al 23-lea meu sezon la Tampa. Avem o treabă de încheiat", a adăugat Brady, care nu a stat prea mult pe gânduri pentru a reveni asupra deciziei de retragere.
Citește și:
Tom Brady, quarterback-ul echipei Tampa Bay Buccaneers, anunțase la începutul lunii februarie că a decis să-și încheie cariera competițională.
În cariera sa, desfășurată la doar două cluburi, New England Patriots (2000-2019) și Tampa Bay Buccaneers (din 2020), Tom Brady a jucat de zece ori finala NFL, Super Bowl, și a cucerit de șapte ori trofeul, dintre care de șase ori cu Patriots.
El a devenit jucătorul cu cele mai multe titluri din istoria NFL, cu două mai multe decât Charles Haley (5). De cinci ori, Brady a fost desemnat MVP-ul Super Bowl-ului și de trei ori MVP-ul sezonului regulat.
Sursa: AGERPRES
NFL
Tom Brady și-a anunțat retragerea din NFL, după 22 de sezoane
01/02/2022 LA 16:31
NFL
După Anglia, o nouă țară din Europa este aproape de a găzdui meciuri din NFL!
12/10/2021 LA 13:28