Patronul rus de pe Stamford Bridge i-a promis lui Thomas Tuchel că îl va transfera pe Haaland în vară și face tot ce ține de el pentru a-și respecta promisiunea. Impresionat de modul în care "albaștrii" evoluează sub comanda noului antrenor, Abramovich e gata de orice sacrificiu pentru vârful norvegian care, odată adus la Londra, ar face din Chelsea una din marile favorite la titlu.

Haaland i-a spus "pas" lui Chelsea, Abramovich supralicitează

Interesant e că vârful norvegian a spus inițial "pas" ofertei "albaștrilor", transmițându-i lui Raiola că nu ia în calcul să meargă la un club care nu poate câștiga Champions League. Tânărul atacant are foame de trofee și e sigur că are suficiente calități încât să ajungă la o formație deja formată, care să poată lupta de anul viitor pentru cel mai important trofeu inter-cluburi din lume. Chiar dacă lotul lui Tuchel e unul valoros, iar un atacant de careu pare a fi piesa lipsă din puzzle, Haaland nu era dispus să aștepte.
Cupa Mondială FIFA
Primul "11" al accidentaților care lipsesc de la Campionatul Mondial! Unde ar ajunge această echipă?
15/11/2022 LA 17:03
Dar lucrurile par să ia o altă turnură. Forma excelentă a lui Chelsea și lipsa de perspective a lui Dortmund l-a determinat pe vârf să își reconsidere poziția. Bild anunță că, în paralel, Abramovich a venit cu o ofertă de nerefuzat. Rusul e dispus să plătească 100 de milioane de euro și să îl trimită ca monedă de schimb și pe Timo Werner, fotbalistul care a rupt plasele în Bundesliga în tricoul lui Leipzig.
Werner ar fi încântat de o întoarcere în Bundesliga, în contextul în care nu s-a adaptat deloc la viața din Londra. Sezonul trecut, în 34 de meciuri pentru Leipzig, vârful marcase 28 de reușite în prima ligă germană. Cu el în echipă, Leipzig a ajuns până în semifinalele Champions League. Acum, la Chelsea, atacantul german nu doar că are niște cifre teribile, dar nu are în prezent garantat nici postul de titular.
Revenind la Haaland, acesta solicită un salariu de 90 de milioane de euro brut pentru 5 ani. Ar însemna 18 de milioane de euro pe sezon (9 milioane net). Salariul său va fi mai mare decât cel de la Dortmund, acolo unde jucătorul de 20 de ani câştigă aproximativ 4 milioane de euro/sezon. Această sumă de bani ar putea fi achitată cu uşurinţă de către Abramovich, care e gata chiar să supraliciteze și să îi ofere un salariu mult mai mare decât cel pretins de nordic.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
Cupa Mondială FIFA
Heung-Min Son a fost operat cu succes și va fi apt pentru Campionatul Mondial din Qatar
05/11/2022 LA 14:34