Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cupa Africii 2022 | Moment uluitor în Tunisia-Mali! Arbitrul a încheiat meciul înainte de minutul 90

Nicu Savin

Actualizat 12/01/2022 la 17:24 GMT+2

Cupa Africii 2022 | Mali a învins Tunisia cu 1-0 în primul meci al zilei de la Cupa Africii pe Națiuni. Arbitrul partidei a ieșit în evidență când a pus capăt întâlnirii înainte de finalul minutului 90.

Janny Sikazwe, arbitre de Tunisie-Mali

Credit imagine: Getty Images

Cupa Africii pe națiuni este o competiție care aduce mereu în prim plan situații inedite. Ediția din acest an nu face excepție, iar partida dintre Tunisia și Mali a oferit un moment extrem de controversat.
Reprezentativa statului Mali s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Ibrahima Kone în minutul 48, din penalty. Wahbi Khazri, atacantul lui St.Etienne, putea aduce un punct pentru Tunisa, dar a ratat o llovitură de la 11 metri în minutul 77.
Citește și:

Tunisia - Mali 0-1 | Arbitrul fluierat finalul înaintea încheierii timpului regulamentar

Finalul a fost unul extrem de tensionat, El Bilal Toure fiind eliminat direct în minutul 87. Înainte de acest episod, centralul zambian Janny Sikazwe fluierase finalul jocului imediat după intrarea în minutul 86. Acesta și-a dat seama de greșeala făcută și meciul a continuat, însă numai pentru alte aproximativ 5 minute.
Cu toate că în repriza secundă meciul a fost întrerupt de două ori pentru consultarea VAR și fiecare echipă a oprit jocul în câte 3 rânduri pentru a efectua schimbări, arbitrul a pus capăt meciului înainte ca minutul 90 să se încheie.
Tunisienii au luat foc și au protestat vehement, dar arbitrul nu a putut fi înduplecat și partida s-a terminat. Cavalerul fluierului a fost escortat spre vestiare de forțele de ordine.
În celălalt meci al grupei F se vor duela, de la ora 18:00, Mauritania și Gambia. Tot astăzi va avea loc și al 2-lea meci din Grupa E, care va aduce față în față Coasta de Fildeș și Guineea Ecuatorială.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo