Conform Het Nieuwsbald, românul de 23 de ani a intrat în atenția lui Brugge, formație care pare scăpată în câștigătoarea titlului în Belgia. Oficialii clubului au făcut, potrivit sursei citate, o ofertă concretă, care însă a fost refuzată de Ajax.
Adus de la Standard pentru 12,5 milioane de euro, Răzvan Marin este al treilea cel mai scump jucător din istoria lui Ajax. Ca atare, oficialii "lăncierilor" țin la preț, dorind să își recupereze mare parte din investiție.
Cel mai probabil la un transfer definitiv nu se va putea ajunge, având în vedere că forța financiară a lui Brugge e limitată, dar se discută despre posibilitatea ca internaționalul nostru să fie împrumutat. Belgienii îi vor plăti doar salariul, lucru care pare să îi convină lui Ajax, care va avea astfel garanția că un fotbalist în care a investit enorm va evolua constant.
Liga Națiunilor UEFA
România nu a mai reușit să o învingă pe Finlanda! "Tricolorii" au rămas pe ultimul loc în grupă
23/09/2022 LA 11:05

Răzvan Marin, deschis negocierilor

Răzvan Marin a ajuns la Ajax Amsterdam în vara anului 2019, dar nu a avut o primă jumătate de sezon așa cum ar fi dorit. Mijlocașul român în vârstă de 23 de ani a evoluat doar în 15 meciuri la campioana Olandei, dintre care 10 în campionat, patru în Liga Campionilor și unul în Cupa Olandei.
Mulți au vorbit în ultima perioadă de un transfer al lui Răzvan Marin în această iarnă, iar românul a recunoscut că ia în calcul această posibilitate, mai ales că va avea ocazia să evolueze constant.
Am vorbit cu antrenorul de vreo două-trei ori, nu prea mi-a spus nimic concret. Voiam să știu ce se întâmplă, pentru că au fost vreo 5-6 meciuri în care nu jucasem deloc. Mi-a spus să rămân pozitiv, că mă antrenez foarte bine, că o să îmi vină șansa, să am răbdare. E greu să stai pe bancă, dar nici nu trebuie să iei decizii pripite în astfel de momente. Am vorbit deja cu Pietro Chiodi, agentul meu. I-am zis așa: «Măi Pietro, trebuie să vorbim cu ei, să spună dacă au nevoie de mine sau nu. Mai ales că vin meciuri importante pentru echipa națională». Deocamdată nu am luat în calcul să plec sau să evoluez în altă parte sub formă de împrumut. Dar poate că vin ei la mine și îmi spun că nu mai au nevoie de mine, cine știe? | Răzvan Marin, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Chinese Super League
VIDEO | Stanciu a reușit un assist genial în victoria lui Wuhan! Notă primită de român
28/08/2022 LA 15:52
Serie A
Răzvan Marin a debutat pentru Empoli în Serie A! Maxim, assist în Turcia. Rezultatele românilor
14/08/2022 LA 20:48