Presa din Arabia Saudită susține că negocierile dintre New York City FC și Al-Ahli Jeddah se află în plină desfășurare.
"Al-Ahli Jeddah a demarat negocieri serioase cu New York City FC pentru serviciile jucătorului român Alexandru Mitriță, din perspectiva unui transfer definitiv sau a unui împrumut.", au scris jurnaliștii din Arabia Saudită.
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 8 MINUTE

Alex Mitriță, atacantul lui New York City FC, dorit în Arabia Saudită

Alex Mitriță a ajuns în Statele Unite în iarna anului 2019, după ce oficialii clubului din New York le-au plătit 8 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova.
În cele 49 de apariții în tricoul lui New York City, Mitriță a înscris 18 goluri și a oferit 7 assist-uri. Atacantul de 25 de ani s-a adaptat repede la formația din America, însă în ultima vreme a pierdut poziția de titular.
Mitriță și-a revenit în ultimele două meciuri, reușind să înscrie 4 goluri - 2 împotriva lui Cincinnati și 2 contra lui Inter Miami, clubul patronat de David Beckham.
În prezent, Mitriță se află la naționala României și se pregătește pentru duelul cu Islanda, din semifinalele barajului pentru Euro. Până acum, atacantul a adunat 11 selecții la prima reprezentativă și a înscris 2 goluri.
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Top 10 transferuri efectuate de cluburile din Liga 1 în această perioadă de transferuri
ACUM 2 ORE