Liverpool se află într-o situație teribilă, fiind în acest moment mai aproape de retrogradare decât de titlu. Tensiunile sunt mari, în contextul în care în decembrie mulți specialiști o vedeau pe formația lui Klopp mare favorită la titlu și în acest sezon. A urmat o perioadă groaznică pentru campioană, iar în presa engleză s-a speculat că lucrurile chiar ar fi degenerat în vestiar.

Scandal în vestiarul lui Liverpool, după înfrângerea cu Leicester?

Premier League
Mohamed Salah e cel mai bine plătit jucător de la Liverpool! Egipteanul câștigă dublu față de Mane
ACUM 2 ORE

Concret, după partida cu Leicester, pierdută de Liverpool cu 3-1, după ce a dominat total 75 de minute, între Robertson și Alisson ar fi izbucnit un conflict violent. Fundașul de bandă i-ar fi reproșat portarului că gafează meci de meci, iar de la un conflcit verbal la unul fizic ar fi fost doar un pas.

Chestionat pe această temă, scoțianul din defensiva lui Klopp a negat categoric zvonul, explicând că atât el, cât și goalkeeperul brazilian sunt doi dintre cei mai pașnici oameni.

"Nu arăt chiar ca un pugilist, nu? Vă spun un lucru, cât se poate de sincer: dacă ar fi să se bată cineva în vestiar la Liverpool, eu și Ali am fi ultimii care ar face-o. Când ai rezultate mai puțin bune, într-o perioadă cum e aceasta, de pandemie, oamenii se plictisesc și inventează lucruri, răspândesc zvonuri. E o prostie că eu și Ali ne-am fi bătut, nu e nimic adevărat", a spus Robertson pentru Liverpool Echo.

Liverpool e în fața a două partide extrem de importante pentru păstrarea șanselor de a se califica în sezonul viitor de Champions League. "Cormoranii" joacă duminică, de la 21:15, contra lui Sheffield United, în deplasare, pentru ca după doar 4 zile pe Anfield să sosească Chelsea. După 25 de etape, Liverpool e pe 6, la 5 puncte distanță de locul 4, ocupat de West Ham.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Klopp a dezvăluit ce i-au spus cei de pe banca lui Sheffield, după primul gol marcat de Liverpool
ACUM 6 ORE
Premier League
Thiago, pe Old Trafford? Un fost jucător al lui United crede că ibericul nu se potrivește pe Anfield
IERI LA 13:30