Arsene Wenger crede că arbitrii de fotbal au nevoie de microfoane, lucru care ar obliga jucătorii să le acorde mai mult respect oficialilor, în timpul partidelor. Când vine vorba despre discuțiile dintre oficiali și jucători sau antrenori, de cele mai multe ori se întrece măsura, iar fostul manager al lui Arsenal crede că aceasta ar fi o soluție pentru "cavalerii fluierului".
Cel mai recent exemplu a avut loc în timpul partidei dintre Everton și Newcastle. Allan a fost eliminat de centralul Craig Pawson după ce acesta s-a consultat cu cei din cabina VAR. Eliminarea nu i-a picat deloc bine brazilianului, care a protestat, atât la adresa lui Pawson, cât și la adresa lui Mike Dean, al patrulea oficial, în timp ce se îndrepta către vestiare.
Citește și:
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 3 ORE

Ideea microfoanelor nu este pe placul arbitrilor

Cu toate acestea, Arsene Wenger a recunoscut că până și arbitrii sunt reticenți în ceea ce privește folosirea microfoanelor în timpul partidelor și a explicat motivul:
"Este nevoie în societate, dar și o cerere, de transparență. Nu cred că vom scăpa de acest lucru prea curând. În acest moment, după ce am vorbit cu arbitrii, ei sunt puțin îngrijorați în ceea ce privește jucătorii care vorbesc limbi diferite.
Este mereu vorba de interpretare, cine ia decizia finală, dacă a fost influențat de un lucru sau de altul. Ar putea începe mai multe dezbateri. Cred că arbitrii sunt de acord în acest moment să explice de ce au luat decizia respectivă, iar pasul următor va fi unul care, cu siguranță, ar aduce mai multă transparență.
Nu sunt împotriva acestui lucru. Personal, nu sunt nici împotriva ideii de a auzi totul. Poate ar fi cea mai bună soluție de a vindeca lipsa de respect, să auzi ce spun jucătorii", a spus Arsene Wenger pentru Bein Sports.
https://i.eurosport.com/2022/03/19/3340283.jpg
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 10 ORE