Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal îi caută înlocuitor lui Aubameyang! Arteta a pus ochii pe unul dintre cei mai în formă atacanți ai Europei

Alex Masgras

Publicat 19/03/2022 la 09:45 GMT+2

Arsenal este în căutarea unui atacant, după ce s-a despărțit de Aubameyang, iar Mikel Arteta a pus ochii pe atacantul lui Benfica, Darwin Nunez.

Arsenal-Trainer Mikel Arteta hat mit Personalsorgen zu kämpfen

Credit imagine: Getty Images

În această iarnă, Arsenal s-a despărțit de Pierre-Emerick Aubameyang, după ce fostul căpitan al "tunarilor" a avut un conflict cu Mikel Arteta, antrenorul echipei. Acum, tehnicianul spaniol este în căutarea unui nou atacant, iar Mirror scrie că Arteta a pus deja ochii pe noul star al celor de la Benfica, Darwin Nunez.
În vârstă de 22 de ani, Nunez este unul dintre cei mai promițători atacanți ai Europei. În acest sezon, el a înscris 20 de goluri pentru Benfica în campionat și a marcat 4 goluri în UEFA Champions League, acolo unde Benfica a ajuns în sferturile de finală. La mijlocul acestei săptămâni, Nunez a marcat golul care a calificat-o pe Benfica, în urma dublei cu Ajax din optimile de finală.
Darwin Nunez
Publicația portugheză Record scrie că Benfica nu îl va ceda ușor pe atacantul din Uruguay, cerând în schimbul acestuia suma de 80 de milioane de euro.
Arsenal va forța în această vară pentru aducerea unui atacant, după ce în iarnă a ratat transferul lui Dusan Vlahovic de la Fiorentina. În cele din urmă, atacantul sârb a ajuns la Juventus. De asemenea, contractele lui Alexandre Lacazette și Eddie Nkietiah se încheie la finalul acestui sezon, iar Arteta va trebui să găsească neapărat un atacant pentru sezonul viitor.
Citește și:

Newcastle și Manchester United sunt interesate și ele de Darwin Nunez

Arsenal nu este singura echipă interesată de Darwin Nunez. Atacantul de 22 de ani a impresionat mai multe echipe din Anglia, care îl urmăresc cu atenție pe uruguayan încă din această iarnă. Nunez a fost o țintă pentru Newcastle încă din această iarnă, iar "coțofenele" se anunță un adversar pe măsură pentru Arsenal, în lupta pentru semnătura atacantului de 22 de ani. În ianuarie, Newcastle a oferit 50 de milioane de euro pentru Nunez, dar oferta a fost refuzată de Benfica. În ciuda refuzului din această iarnă, "coțofenele" nu au renunțat la ideea aducerii atacantului din Uruguay.
Newcastle are probleme în atac, după bătăile de cap cu accidentările lui Callum Wilson, dar și prestațiile modeste ale lui Chris Wood, care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor de la sosirea pe St. James’ Park, după ce a venit în această iarnă de la Burnley.
O altă echipă interesată de Darwin Nunez este Manchester United. Din vară, echipa de pe Old Trafford va avea un nou antrenor, iar după un alt sezon ratat, actuala echipă pregătită de interimarul Ralf Rangnick, care va rămâne în cadrul clubului în calitate de consultant, se pregătește pentru o reconstrucție serioasă.
Aston Villa-Arsenal este astăzi de la ora 14:30, în direct și exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
18, 19, 20 martie - Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo