Dragoș Nedelcu a fost împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf la începutul acestui sezon. Românul în vârstă de 24 de ani nu a reușit să-i impresioneze pe nemți, iar în această iarnă s-a întors în Liga 1.
După despărțirea lui Nedelcu de echipa lui Christian Preuser, jurnaliștii publicației Rheinische Post au prezentat motivele pentru care mijlocașul nu s-a impus în liga a doua a Germaniei. Nemții au notat că românul este un fotbalist talentat, dar au precizat că fusese adus pentru a evolua pe un post pentru care nu are calitățile necesare.
"Se încheie astfel o mare neînțelegere. Jucătorul cu șase meciuri la naționala României a fost adus în vară la Fortuna pentru poziția de fundaș central, dar el este, de fapt, mijlocaș defensiv. Această evaluare eronată l-a afectat serios pe Nedelcu. La nivelul ligii secunde s-a văzut în numeroase rânduri că a fost copleșit, în special la duelurile din apropierea propriei porți.
Romanian Liga I
Primele declarații ale lui Dragoș Nedelcu după revenirea în Liga 1! Cum a fost în Germania
04/02/2022 LA 13:30
Românul, care este clar un jucător talentat, a avut prestații foarte slabe și a fost vinovat la unele goluri încasate, de exemplu la meciul cu Schalke (1-3), din august, sau la cel cu Sandhausen (0-1), de dinainte de Crăciun", au scris cei de la Rheinische Post.
Citește și:

Ce a spus Nedelcu despre experiența în Germania

Dragoș Nedelcu s-a întors în această iarnă la Farul Constanța, unde a fost împrumutat de FCSB până la finalul actualei stagiuni. După ce a fost prezentat oficial în echipa lui Gică Hagi, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a făcut și primele declarații.
Nedelcu a spus că se simte bine pregătit după lunile petrecute în Germania și a declarat că vrea să aibă prestații cât mai bune, astfel încât să-și ajute echipa să obțină un trofeu și să revină în atenția echipei naționale a României.
"Este un sentiment plăcut să fiu acasă din nou. Revin cu forțe proaspete și cu obiective pe care sper să le îndeplinim. În Germania a fost o perioadă bună, în care am învățat foarte multe lucruri și apreciez că am avut această experiență.
În trecut sub comanda lui Gică Hagi au fost niște momente foarte plăcute, în care am progresat, am crescut și am ajuns la un nivel bun. Cum am spus, mă bucur foarte mult că m-am întors acasă și sper să dau tot ce am mai bun în această perioadă.
Am rămas prieteni cu mulți dintre colegii mei, ne-am revăzut la loturile naționale și este foarte plăcut să împart din nou vestiarul cu aceștia. Am urmărit Liga 1, inclusiv din Germania. Farul prestează un fotbal foarte bun și o să ne îndeplinim obiectivele.
O să fie foarte frumos să joc aici din nou. Este principalul motiv pentru care m-am întors. Îmi doresc să facem lucruri frumoase împreună și să ne îndeplinim obiectivele. Să câștigăm un trofeu ar fi îndeplinirea unui vis de mic copil. Aici am crescut și îmi doresc să fac oamenii fericiți prin jocul meu și să îmi ajut echipa cât mai mult.
Vreau să revin la națională, dar îmi doresc să joc bine, în primul rând, să fiu sănătos, iar restul lucrurilor vor veni după aceea", a declarat Dragoș Nedelcu, pentru contul de YouTube al clubului.
2. Bundesliga
Fotbalistul trimis de FCSB în Germania, aproape de revenirea în Liga 1! Anunțul antrenorului
17/01/2022 LA 07:58
Romanian Liga I
Rapid nu va juca la barajul pentru Conference League nici dacă Sepsi ia Cupa! Reacția lui Mutu
ACUM 3 MINUTE