Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valbuena nu îi poartă pică lui Benzema când vine vorba de Balonul de Aur: "Nu ar fi cinstit"

Alex Masgras

Actualizat 08/06/2022 la 19:39 GMT+3

Mathieu Valbuena este de părere că fostul său coechipier de la naționala Franței, Karim Benzema, merită din plin să primească Balonul de Aur și spune că și-a câștigat dreptul de a fi numit cel mai bun jucător din Europa, în ciuda istoriei dintre cei doi.

Karim Benzema, Mathieu Valbuena

Credit imagine: Getty Images

Mathieu Valbuena nu îi poartă pică lui Karim Benzema, în urma scandalului sexual în care atacantul lui Karim Benzema a fost găsit vinovat pentru șantaj. Valbuena, fost coechipier cu Benzema la naționala Franței, a declarat că starul lui Real Madrid merită să câștige Balonul de Aur în 2022.
Valbuena, care acum joacă în Grecia, la Olympiakos, spune că poate separa problemele din viața privată atunci când vine vorba despre judecarea lui Benzema ca fotbalist:
"Nu ar fi cinstit să spun că Benzema nu merită Balonul de Aur. Da, îl merită. Pot să fiu obiectiv din punct de vedere sportiv și o pot face bucuros. Nu este nicio problemă", a declarat Valbuena pentru RMC Sport.
Karim Benzema (Fra) Mathieu Valbuena (Fra) FOOTBALL : France vs Allemagne - Coupe du Monde FIFA - Rio de Janeiro - quarts - 04/07/2014 JBAutissier/Panoramic PUBLICATIONxNOTxINxFRAxITAxBEL
Citește și:

Valbuena nu îi poartă pică lui Benzema

În toamna anului trecut, Karim Benzema a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsit vinovat de complicitate la infracțiunea de tentativă de șantaj. De asemenea, el a primit și o amendă de 75.000 de euro.
Benzema a fost acuzat că s-a implicat insistent în cazul de șantaj la care a fost supus Mathieu Valbuena, fostul său coleg de la echipa națională. Atacantul Realului ar fi insistat ca Valbuena să ofere o sumă consistentă unor persoane pentru a nu fi publicate o serie de imagini compromițătoare cu mijlocașul francez.
Acum, la 7 ani de la acel incident, Valbuena spune că subiectul este închis și nu îi poartă pică atacantului de la Real Madrid:
"Nu îi port pică în vreun fel și voi spune mereu ce am de zis. A fost o perioadă dificilă, dar una peste care am putut să trec. Acum fiecare a luat-o pe drumul său", a mai spus Valbuena.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo