Tricolorii au respectat evoluţiile obişnuite de la înfiinţarea acestei reprezentative, prin care au alternat un rezultat bun cu unul catastrofal. Italia s-a impus prin golurile marcate de Edoardo Vergani (1, 21), Gaetano Pio Oristanio (19, 35), Edoardo Bove (33, 57) şi Tommaso Pantaleo Milanese (47), la capătul unui meci în care jucătorii antrenaţi de Bogdan Lobonţ nu au tras niciun şut pe poartă.
La final, selecționerul "tricolorilor", Bogdan Lobonț, a explicat ce s-a întâmplat: "Acasă jucăm bine, dar în deplasare avem evoluții mai puțin bune, precum cea de aici. Nivelul a fost mai ridicat decât cu ceea ce eram noi obișnuiți în România, dacă ne referim la echipele de club, iar asta se reflectă și în evoluțiile echipelor naționale, inclusiv la cea de seniori", a spus Lobonț, potrivit Digi Sport.

România U20, rezultat dezastruos cu Italia U20

Fotbal
Fiul lui Bogdan Lobonț a semnat primul său contract de profesionist, cu Rapid! Pe ce post joacă
02/11/2021 LA 13:52
Românii au fost depăşiţi de ''azzurrini'' la toate capitolele, atât fizic, tehnic, tactic, dar şi la implicare în joc. România a primit gol după doar 46 de secunde, Edoardo Vergani marcând după erori în lanţ în apărarea echipei noastre. După ce Hindrich a salvat un gol ca şi făcut (15), a primit unul din lovitură liberă la colţul scurt (19), înscris de Gaetano Pio Oristanio. Italia a punctat din nou, ca la antrenament, după o fază în trei, între Tongya - Gyabuaa şi Edoardo Vergani, care a reuşit dubla (21).
A urmat un uşor reviriment al echipei noastre, concretizat în câteva şuturi imprecise şi un corner la care Papetti (32) a fost aproape de autogol. Italia a mai înscris de două ori până la pauză, prin Bove (33) şi Oristanio (35), după ce fundaşii români au fost jaloane în faţa adversarilor.
Echipa antrenată de Alberto Bollini a marcat rapid în repriza secundă, prin Milanese (47), cu un şut din mijlocul careului. Bove a reuşit şi el dubla (57), după o minge respinsă greşit. Anthony Petre, legitimat la Bologna, a fost cel mai bun jucător al echipei noastre, portarul intrat la pauză opunându-se în cinci rânduri unor mingi de gol (63, 68, 71, 73, 90).
În primele sale şase partide, echipa antrenată de Bogdan Lobonţ a învins Portugalia (2-1) în septembrie, Cehia (2-1) în octombrie şi Polonia (2-1) în noiembrie, toate pe teren propriu, dar a pierdut categoric în deplasare cu Anglia (1-6, septembrie), Germania (0-4, octombrie) şi Italia (0-7), transmite Agerpres.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Top 5 portari în opinia lui Bogdan Lobonț. Un român, printre favoriții lui: "El e numărul 1 mondial"
11/07/2020 LA 07:22
Cupa Mondială FIFA
Jack Grealish nu e de acord cu criticile aduse naționalei Angliei: "S-a exagerat foarte mult"
ACUM 5 MINUTE