Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A jucat Haaland ultimul său meci în tricoul lui Dortmund în această seară?

Cristian Mihală

Publicat 18/12/2021 la 22:13 GMT+2

Erling Haaland se poate să fi jucat astăzi ultimul său meci în tricoul lui Dortmund. Presa din Vest speculează despre un transfer al norvegianului încă din această iarnă.

Verabschiedet sich Erling Haaland hier nur in die Winterpause?

Credit imagine: Getty Images

Haaland a fost integralist în partida de azi, pierdută de Dortmund la Berlin, cu Hertha, scor 2-3. Norvegianul nu a reușit să înscrie în ceea ce e posibil să fi fost ultima lui reprezentație în tricoul nemților.
Real Madrid e principala interesată de serviciile vârfului de 21 de ani, dar și Liverpool, Manchester City și Paris-Saint-Germain s-au arătat tentate să încerce transferul. Agentul, său Mino Raiola, stârnește zvonuri despre plecarea lui din Bundesliga cu fiecare ocazie, astfel că mutarea pare doar o chestiune de timp: fie în fereastra de mercato din ianuarie, fie în vară.
CITEȘTE ȘI:

Dortmund ar putea să îl cedeze pe Haaland din iarnă. Vârful își dorește trofeul UCL

După victoria cu 3-0 împotriva lui Greuther Fürth, de la mijlocul săptămânii, golgheterul lui Dortmund s-a întors pe gazonul Signal Iduna Park pentru a face un tur de onoare cu fanii.
Singur și nu cu colegii săi. Chiar și atunci când restul echipei "dispăruse" deja în vestiar, tânărul de 21 de ani a fost sărbătorit de propriii fani.
"A fost un frumos rămas bun înainte de Crăciun sau Haaland și-a luat rămas bun de la suporterii BVB pentru că se transfera?", s-au întrebat colegii de la eurosport.de.
Acum, după înfrângerea de la Berlin, cu Hertha, se discută din nou despre posibilitatea ca Haaland să plece și această partidă să fi reprezentat ultima lui reprezentație în tricoul lui Dortmund.
Dortmund e în acest moment o echipă fără vreun obiectiv clar: titlul e o utopie, fiind la 9 puncte de Bayern, în timp ce calificarea în optimile Ligii a fost ratată. Dacă se va transfera în perioada de mercato din ianuarie, Haaland ar evolua în primăvara UCL și, de ce nu, în funcție de destinație, ar putea chiar ridica trofeul Champions League la capătul acestui sezon.
Cifrele lui Haaland în acest sezon, pentru Dortmund
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo