Bayern încearcă să profite la maximum de faptul că Mane nu mai doreşte să rămână la Liverpool, iar "cormoranii" sunt cu spatele la zid, riscând să îl piardă gratis pe senegalez în iarnă, când acesta intră în ultimele 6 luni de contract şi poate semna gratis cu oricine.
Mane s-a înţeles deja cu bavarezii asupra viitorului contract, dar Bayern şi Liverpool sunt departe de a ajunge la un numitor comun. Pentru că oficialii germani au venit cu două oferte nerealiste, departe de cota de piaţă a super-fotbalistului lui Klopp.
Astfel, după ce prima ofertă (21 de milioane de lire + 4 milioane în bonusuri) a fost refuzată pe loc de Liverpool, nemţii au venit cu o variantă îmbunătăţită: 30 de milioane de lire + 7 milioane în bonsuri, în funcţie de performanţe. Doar că, potrivit The Times, pentru ca trupa de pe Anfield să primească suma aferentă bonusurilor inclus, Mane trebuia să fie declarat cel mai bun jucător al echipei în fiecare din următorii 3 ani. Dacă prima ofertă a fost catalogată drept "jignitoare" de oficialii de pe Anfield, al doilea demers a fost etichetat "o glumă".
Bundesliga
Bayern neagă zvonurile privind posibilul transfer al lui Ronaldo la Munchen în locul lui Lewandowski
25/06/2022 LA 19:29

Spartak Moscova şi-a imaginat cum ar arăta o ofertă de la Bayern pentru Sobolev

Ca atare, Bayern a devenit subiect de glume, fiind total nerealist să încerce să ia un jucător precum Mane la preţ de dumping. La Moscova, Spartak - care are o echipă de social media extrem de inspirată - şi-a imaginat o ofertă pe care bavarezii ar face-o pentru Alexander Sobolev, atacantul de 25 de ani care e considerat cel mai bun jucător al grupării din capitala Rusiei.
Astfel, Bayern ar fi gata să pună la bătaie suma de 1000 de euro pentru vârf, dar Spartak ar urma să aibă alte 45 de milioane de euro promise, în funcţie de anumite condiţii. Care "nu sunt deloc greu de îndeplinit": Bayern trebuie să câştige Eurovision, United să ia un trofeu şi Messi să semneze cu Real Madrid.
https://i.eurosport.com/2022/06/10/3390300.png
Bundesliga
Ce lovitură plănuiește Bayern! Campioana Germaniei îl vrea pe Ronaldo în locul lui Lewandowski
24/06/2022 LA 08:03
Bundesliga
Bayern Munchen îi ține ușa închisă lui Lewandowski! Mesajul tranșant al conducerii pentru polonez
22/06/2022 LA 12:24