Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern a ajuns subiect de glume printre ruşi, după ofertele făcute pentru Mane!

Cristian Mihală

Publicat 10/06/2022 la 11:06 GMT+3

Spartak Moscova se amuză pe seama ofertelor făcute de Bayern pentru starul lui Liverpool, Sadio Mane. Ruşii au postat pe contul de Twitter o "ofertă" primită de la bavarezi pentru starul lor Alexander Sobolev.

Sadio Mane

Credit imagine: Eurosport

Bayern încearcă să profite la maximum de faptul că Mane nu mai doreşte să rămână la Liverpool, iar "cormoranii" sunt cu spatele la zid, riscând să îl piardă gratis pe senegalez în iarnă, când acesta intră în ultimele 6 luni de contract şi poate semna gratis cu oricine.
Mane s-a înţeles deja cu bavarezii asupra viitorului contract, dar Bayern şi Liverpool sunt departe de a ajunge la un numitor comun. Pentru că oficialii germani au venit cu două oferte nerealiste, departe de cota de piaţă a super-fotbalistului lui Klopp.
Astfel, după ce prima ofertă (21 de milioane de lire + 4 milioane în bonusuri) a fost refuzată pe loc de Liverpool, nemţii au venit cu o variantă îmbunătăţită: 30 de milioane de lire + 7 milioane în bonsuri, în funcţie de performanţe. Doar că, potrivit The Times, pentru ca trupa de pe Anfield să primească suma aferentă bonusurilor inclus, Mane trebuia să fie declarat cel mai bun jucător al echipei în fiecare din următorii 3 ani. Dacă prima ofertă a fost catalogată drept "jignitoare" de oficialii de pe Anfield, al doilea demers a fost etichetat "o glumă".

Spartak Moscova şi-a imaginat cum ar arăta o ofertă de la Bayern pentru Sobolev

Ca atare, Bayern a devenit subiect de glume, fiind total nerealist să încerce să ia un jucător precum Mane la preţ de dumping. La Moscova, Spartak - care are o echipă de social media extrem de inspirată - şi-a imaginat o ofertă pe care bavarezii ar face-o pentru Alexander Sobolev, atacantul de 25 de ani care e considerat cel mai bun jucător al grupării din capitala Rusiei.
Astfel, Bayern ar fi gata să pună la bătaie suma de 1000 de euro pentru vârf, dar Spartak ar urma să aibă alte 45 de milioane de euro promise, în funcţie de anumite condiţii. Care "nu sunt deloc greu de îndeplinit": Bayern trebuie să câştige Eurovision, United să ia un trofeu şi Messi să semneze cu Real Madrid.
Spartak
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo