Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern e în corzi! După Sule și Lewandowski a pierdut un alt fotbalist de clasă. Anunțul oficial

Cristian Mihală

Publicat 31/05/2022 la 10:26 GMT+3

Bayern e într-o situație complicată, Julian Nagelsmann fiind nevoit să facă mai multe transferuri în această vară pentru a avea un lot competitiv. Ultimul plecat de la gigantul bavarez este Corentin Tolisso, al cărui contract a încetat odată cu finalul campionatului.

Robert Lewandowski, Thomas Müller and Corentin Tolisso - FC Bayern München

Credit imagine: Imago

Robert Lewandowski este mare pierdere a bavarezilor în acest inter-sezon, polonezul anunțând ieri, din cantonamentul naționalei, că "povestea mea cu Bayern s-a încheiat". Totuși, în ultimul an, clubul care domină Bundesliga de o manieră categorică de un deceniu i-a mai pierdut pe Alaba (plecat gratis la Real Madrid) și pe Sule (tot din postura de jucător liber, la Dortmund).

Tolisso a plecat, gratis, de la Bayern

Lor li se adaugă Corentin Tolisso, fotbalist care s-a despărțit luni de Bayern, după ce părțile nu au ajuns la un numitor comun privind un nou contract. Informația a fost confirmată oficial, astfel că lotul bavarezilor are neapărat nevoie de întăriri. Dacă titlul în Germania va fi probabil din nou o formalitate, mai ales că Haaland a plecat la City, e greu de crezut că, fără transferuri sonore, trupa lui Nagelsmann poate să se lupte cu șanse reale pentru Champions League, marele obiectiv al echipei.
"Tolisso a fost o parte importantă a echipei noastre timp de cinci ani, făcând istorie în tricoul bavarez. Îi mulțumim pentru realizările sale, pentru angajamentul de care a dat dovadă meci de meci și îi dorim toate cele bune pe viitor", a spus Oliver Kahn, directorul general al clubului bavarez.
Tolisso s-a luptat cu accidentările de când a ajuns la Bayern deoarece a suferit o leziune a ligamentului încrucișat în cel de-al doilea sezon al său la club. În ciuda faptului că a fost un jucător care a promis extrem de mult, fiind adus pentru 41 de milioane de euro, nu și-a atins niciodată nivelul maxim.
Viitorul mijlocașului pare legat de Premier League, acolo unde Arsenal și West Ham îl doresc. Și United s-a interesat de jucător, dar pe vremea când la cârma echipei de pe Old Trafford se afla Ole Gunnar Solskjaer.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo