Robert Lewandowski este mare pierdere a bavarezilor în acest inter-sezon, polonezul anunțând ieri, din cantonamentul naționalei, că "povestea mea cu Bayern s-a încheiat". Totuși, în ultimul an, clubul care domină Bundesliga de o manieră categorică de un deceniu i-a mai pierdut pe Alaba (plecat gratis la Real Madrid) și pe Sule (tot din postura de jucător liber, la Dortmund).

Tolisso a plecat, gratis, de la Bayern

Lor li se adaugă Corentin Tolisso, fotbalist care s-a despărțit luni de Bayern, după ce părțile nu au ajuns la un numitor comun privind un nou contract. Informația a fost confirmată oficial, astfel că lotul bavarezilor are neapărat nevoie de întăriri. Dacă titlul în Germania va fi probabil din nou o formalitate, mai ales că Haaland a plecat la City, e greu de crezut că, fără transferuri sonore, trupa lui Nagelsmann poate să se lupte cu șanse reale pentru Champions League, marele obiectiv al echipei.
Bundesliga
Bayern, de neînduplecat! Bavarezii au refuzat și a doua ofertă a Barcelonei pentru Lewandowski
ACUM 8 ORE
"Tolisso a fost o parte importantă a echipei noastre timp de cinci ani, făcând istorie în tricoul bavarez. Îi mulțumim pentru realizările sale, pentru angajamentul de care a dat dovadă meci de meci și îi dorim toate cele bune pe viitor", a spus Oliver Kahn, directorul general al clubului bavarez.
Tolisso s-a luptat cu accidentările de când a ajuns la Bayern deoarece a suferit o leziune a ligamentului încrucișat în cel de-al doilea sezon al său la club. În ciuda faptului că a fost un jucător care a promis extrem de mult, fiind adus pentru 41 de milioane de euro, nu și-a atins niciodată nivelul maxim.
Viitorul mijlocașului pare legat de Premier League, acolo unde Arsenal și West Ham îl doresc. Și United s-a interesat de jucător, dar pe vremea când la cârma echipei de pe Old Trafford se afla Ole Gunnar Solskjaer.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
ACUM 12 ORE
Bundesliga
Bayern neagă zvonurile privind posibilul transfer al lui Ronaldo la Munchen în locul lui Lewandowski
25/06/2022 LA 19:29