Erling Haaland este printre cei mai curtați fotbaliști din lume la ora actuală. Faptul că atacantul norvegian are o clauză prin care poate pleca în vara anului viitor în schimbul unei sume de 75 de milioane de €, le face pe marile cluburi ale Europei să spere că Borussia Dortmund va renunța la jucător dacă va primi o sumă mai mare în această perioadă de mercato.
Dintre acestea, Chelsea este cea mai insistentă, iar Sky Sports scrie că londonezii au făcut deja o ofertă oficială pentru vârful Borussiei. Aceasta constă în cedarea unuia dintre Tammy Abraham sau Callum Hudson-Odoi plus o sumă de bani consistentă, dar clubul german a spus "NU" fără să stea pe gânduri.

Borussia Dortmund a respins prima ofertă pentru Haaland

Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE
Chelsea își dorește neapărat un atacant de valoare în această vară, iar pentru asta e dispusă să renunțe la mai mulți jucători. Londonezii l-au cedat deja pe Giroud la AC Milan, iar Tammy Abraham, Callum Hudson-Odoi și chiar Hakim Zyiech au fost puși pe lista de trasnferuri.
Borussia Dortmund nu pare însă intimidată de târcoalele pe care marile echipe i le dau lui Haaland, iar șefii de Signal Iduna Park au declarat în repetate rânduri că norvegianul va juca încă cel puțin un an lîn tricoul galben-negru.
Poziția Borussiei Dortmund se explică prin faptul că germanii au o situație financiară stabilă, mai ales după ce l-au cedat pe Jadon Sancho la Manchester United, astfel că acum se gândesc la obținerea unor performanțe notabile în noul sezon, ori rămânerea lui Haaland este un factor cheie în această ecuație.
Haaland mai are contract cu Dortmund până în 2024, iar faptul că este legat de club îi face aproape imposibil trasnferul la o altă echipă, chiar dacă el și-ar dori acest lucru încă din această vară.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59