Erling Haaland este printre cei mai curtați fotbaliști din lume la ora actuală. Faptul că atacantul norvegian are o clauză prin care poate pleca în vara anului viitor în schimbul unei sume de 75 de milioane de €, le face pe marile cluburi ale Europei să spere că Borussia Dortmund va renunța la jucător dacă va primi o sumă mai mare în această perioadă de mercato.
Dintre acestea, Chelsea este cea mai insistentă, iar Sky Sports scrie că londonezii au făcut deja o ofertă oficială pentru vârful Borussiei. Aceasta constă în cedarea unuia dintre Tammy Abraham sau Callum Hudson-Odoi plus o sumă de bani consistentă, dar clubul german a spus "NU" fără să stea pe gânduri.

Borussia Dortmund a respins prima ofertă pentru Haaland

Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
ACUM 16 ORE
Chelsea își dorește neapărat un atacant de valoare în această vară, iar pentru asta e dispusă să renunțe la mai mulți jucători. Londonezii l-au cedat deja pe Giroud la AC Milan, iar Tammy Abraham, Callum Hudson-Odoi și chiar Hakim Zyiech au fost puși pe lista de trasnferuri.
Borussia Dortmund nu pare însă intimidată de târcoalele pe care marile echipe i le dau lui Haaland, iar șefii de Signal Iduna Park au declarat în repetate rânduri că norvegianul va juca încă cel puțin un an lîn tricoul galben-negru.
Poziția Borussiei Dortmund se explică prin faptul că germanii au o situație financiară stabilă, mai ales după ce l-au cedat pe Jadon Sancho la Manchester United, astfel că acum se gândesc la obținerea unor performanțe notabile în noul sezon, ori rămânerea lui Haaland este un factor cheie în această ecuație.
Haaland mai are contract cu Dortmund până în 2024, iar faptul că este legat de club îi face aproape imposibil trasnferul la o altă echipă, chiar dacă el și-ar dori acest lucru încă din această vară.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM 19 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 20 ORE