După înfrângerea din etapa precedentă, bavarezii aveau, pe hârtie, o misiune uşoară pe teren propriu, însă meciul părea să intre la pauză cu oaspeţii în avantaj, după ce Rashica a deschis scorul.
La rampă a ieşit însă Coutinho, care în prelungirile primei reprize a marcat, pentru ca apoi să paseze decisiv pentru golgheterul Lewandowski.
Bremen a acuzat şocul şi a doua repriză a reprezentat un marş triumfal al lui Bayern. Coutinho a mai reuşit două goluri şi un assist, pentru o prestaţie de gală.
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
24/09/2021 LA 21:00
În mai 2018, Coutinho bifa ultima partidă în care îşi trecea numele pe lista marcatorilor de cel puţin două ori. Atunci, brazilianul a reuşit un hat-trick într-o partidă Barcelona - Levante.
Coutinho a reuşit în cariera sa 4 hat-trickuri
Meciul a fost unul foarte bun şi pentru golgheterul Robert Lewandowski, autorul unei duble, însă prestaţia polonezului a fost umbrită de evoluţia magistrală a lui Coutinho. Vârful lui Bayern a ajuns la 28 de goluri în 23 de partide pentru bavarezi, în acest sezon.
Graţie acestui succes, bavarezii au urcat pe locul 4 în clasament, cu 27 de puncte. Lider e în continuare Monchengladbach, cu 31 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

Rezultatele etapei în Bundesliga

Bayern Munchen - Werder Bremen 6-1
Koln - Bayer Leverkusen 2-0
Hertha Berlin - Freiburg 1-0
Mainz - Dortmund 0-4
Paderborn - Union Berlin 1-1
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21