Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coutinho, cel mai bun meci al carierei. Brazilianul, de neoprit contra lui Bremen

Cristian Mihală

Publicat 14/12/2019 la 18:22 GMT+2

Bayern Munchen s-a impus categoric, scor 6-1, în duelul cu Werder Bremen de pe teren propriu, din etapa a 15-a a campionatului Germaniei. Philippe Coutinho a făcut probabil cel mai bun meci al carierei, cu trei goluri şi două assisturi.

Philippe Coutinho - FC Bayern München

Credit imagine: Getty Images

După înfrângerea din etapa precedentă, bavarezii aveau, pe hârtie, o misiune uşoară pe teren propriu, însă meciul părea să intre la pauză cu oaspeţii în avantaj, după ce Rashica a deschis scorul.
La rampă a ieşit însă Coutinho, care în prelungirile primei reprize a marcat, pentru ca apoi să paseze decisiv pentru golgheterul Lewandowski.
Bremen a acuzat şocul şi a doua repriză a reprezentat un marş triumfal al lui Bayern. Coutinho a mai reuşit două goluri şi un assist, pentru o prestaţie de gală.
În mai 2018, Coutinho bifa ultima partidă în care îşi trecea numele pe lista marcatorilor de cel puţin două ori. Atunci, brazilianul a reuşit un hat-trick într-o partidă Barcelona - Levante.
Coutinho a reuşit în cariera sa 4 hat-trickuri
Meciul a fost unul foarte bun şi pentru golgheterul Robert Lewandowski, autorul unei duble, însă prestaţia polonezului a fost umbrită de evoluţia magistrală a lui Coutinho. Vârful lui Bayern a ajuns la 28 de goluri în 23 de partide pentru bavarezi, în acest sezon.
Graţie acestui succes, bavarezii au urcat pe locul 4 în clasament, cu 27 de puncte. Lider e în continuare Monchengladbach, cu 31 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

Rezultatele etapei în Bundesliga

Bayern Munchen - Werder Bremen 6-1
Koln - Bayer Leverkusen 2-0
Hertha Berlin - Freiburg 1-0
Mainz - Dortmund 0-4
Paderborn - Union Berlin 1-1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo