Leroy Sane a plecat în 2020 de la Manchester City pentru că rotaţia lui Pep Guardiola îl nemulţumea, iar acum se confruntă cu o situaţie similară la Bayern.
"Cutremur la Bayern, înainte de meciul cu Villarreal", titrează Mundo Deportivo, care anunţă că Sane este la "cuţite" cu Nagelsmann. Atacantul de bandă nu a fost titular în turul sferturilor Champions League, bavarezii evoluând cu Gnabry şi Coman în flancuri, iar acum, în etapa de campionat, în victoria cu Augsburg, 1-0, a fost schimbat în minutul 64.
Sane a mers direct la vestiare, extrem de nervos, lucru care agită spiritele enorm, înainte de meciul decisiv pentru semifinalele UCL: returul cu Villarreal.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
IERI LA 07:40
CITEŞTE ŞI:
LEVANTE - BARCELONA 2-3. CATALANII NU AU PĂŢIT AŞA CEVA ÎN TOATĂ ISTORIA LOR

Nagelsmann încearcă să mimeze o linişte aparentă la Bayern

Bild anunţă că problemele dintre Nagelsmann şi Sane sunt chiar mai mari decât se credea, în contextul în care atitudinea tehnicianului de a-l folosi tot mai puţin are legătură cu modul în care fotbalistul se comportă. Concret, acesta şi-a făcut un obicei să întârzie la antrenamente şi, chiar dacă este amendat, nu îşi schimbă obiceiurile. Tânărul antrenor german vede acest comportament drept un afront clar, dar nu a luat vreo măsură foarte drastică pentru a ţine pe cât posibil lucrurile în frâu.
După disputa cu Augsburg, întrebat despre atitudinea lui Sane, Nagelsmann a încercat să minimizeze "dispariţia" acestuia la vestiar, punând totul pe supărarea fotbalistului pe faptul că nu a jucat la nivelul obişnuit.
"Leroy este supărat pe el însuși, nu a vrut să mai vadă pe nimeni sau să fie văzut. Trebuie să acceptăm asta, eu nu sunt supărat. Prefer să meargă la vestiar dacă e nervos, pentru că nu e ok să transmită această stare pe bancă", a spus tânărul tehnician german.
Sane a avut un sezon foarte bun - 7 goluri şi 7 assisturi în campionat şi 6 goluri şi 6 pase decisive în Champions League -, dar în ultima perioadă a intrat într-un con de umbră. El probabil simte că ar putea avea un randament mai bun dacă ar avea continuitate şi ar fi titular meci de meci.
Turneul ATP Masters 1000 de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player!
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
16/05/2022 LA 12:54